Tervetuloa Bella-ohjaajakoulutukseen ti 3.12. klo 9-16!

Kohtaatko työssäsi tyttöjä, jotka kärsivät riittämättömyyden tunteista tai joiden on vaikea pitää puolensa? Onko kunnassanne käytössä strategiaa nuorten haitallisen päihteidenkäytön ennaltaehkäisemiseksi? Oletko miettinyt, miten sinä työssäsi voisit auttaa tyttöjä suhtautumaan itseensä myönteisesti ja vahvistaa heidän itsearvostustaan? Haluaisitko antaa heille työkaluja selvitä arjen haasteista? Jos vastasit kyllä, Bella-ohjaajakoulutus on juuri sinua varten!

Bella-ohjaajakoulutuksen kohderyhmänä ovat naisammattilaiset, jotka työssään kohtaavat 14-17 -vuotiaita tyttöjä heidän arkisissa ympäristöissään kuten kouluissa, kuntien nuorisotyössä, seurakunnissa tai erilaisissa järjestöissä. Tavoitteena on inspiroida tyttöjen kanssa työskenteleviä ammattilaisia sekä antaa heille konkreettisia työkaluja Bella-ryhmien käynnistämiseen ja ohjaamiseen. Kiinnostuitko? Tule mukaan koulutukseen ja perusta oma Bella-ryhmäsi!

Milloin: ti 3.12. klo 9-16
Missä: Allianssi-talo | Asemapäällikönkatu 1, Helsinki
Hinta: 60 €
Kieli: suomi
Ilmoittaudu tästä! 

Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti.

Bella-menetelmä on arvioitua ja EU:n toimesta palkittua toimintaa, joka on kotimaassaan Ruotsissa ollut käytössä jo 20 vuotta. Bella-ryhmätoiminnan kautta tytöt oppivat arvostamaan itseään ja saavat työkaluja, joilla selviytyä arjen haastavista tilanteista. Bella-ryhmätoiminta on enemmän kuin keskustelua – se on yhdessäoloa, rytmien vaihtelua, leikkiä ja työkalujen saamista.

Bella-ohjaajakoulutuksessa opetellaan käyttämään Bella-menetelmää erilaisten harjoitusten ja tekniikoiden avulla. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia Bella-ryhmien ohjaamiseen ja käynnistämiseen. Koulutuspäivä on toiminnallinen ja edellyttää kevyttä liikkumista. Koulutuspäivänjälkeen Bella-ohjaajat voivat käynnistää Bella-ryhmiä. Lue lisää Bella-toiminnasta.

Ajankohtaista Naistenkartanossa

Voit suodattaa artikkeleita ja tapahtumia oikealta puolelta löytyvien valintojen avulla.