Bella Suomi -toiminta

Yhteystiedot

puh. 040 506 2038
bella(at)naistenkartano.com

Hyödyllisiä linkkejä:

Facebook-sivumme

Bella-ohjaajien Facebook-ryhmä

Sähköinen materiaalikansio Dropboxissa

Kansainvälinen Bella-verkosto BellaNet

BellaNet-forum on erinomainen mahdollisuus verkostoitua suoraan suomalaisten ja muissa maissa vaikuttavien Bella-ohjaajien kanssa, sillä sen kautta on mahdollista löytää ohjaajia eri alueilta, ja ottaa heihin suoraan yhteyttä. Voi myös lukea uutisia Bella-toiminnasta eri puolilla maailmaa, sekä kysyä ja keskustella keskusteluforumilla.

Bella Suomi -projekti (2012-2016) on päättynyt mutta toiminta jatkuu Bella Suomi -toiminnan nimellä. Bella Suomi -toiminnan tavoitteena on kouluttaa Bella -ryhmäohjaajia, ylläpitää Suomen Bella-verkostoa sekä tuottaa tyttötyöhön soveltuvaa materiaalia. Bella Suomi -toiminta on kaksikielistä.

Etsimme ammattilaisia, jotka työssä kohtaavat tyttöjä, esimerkiksi kouluterveydenhoitajia, kuraattoreita, opettajia, projektityöntekijöitä, vapaa-ajan ym. ohjaajia, sekä muita tyttötyöstä kiinnostuneita, joilla on luonnollinen yhteys kohderyhmään.

Bella-ryhmäohjaajakoulutuksen tavoite on inspiroida jo tyttötyötä tekeviä ja antaa konkreettisia työkaluja Bella-ryhmien käynnistämiseen ja ohjaamiseen.

Bella-ryhmätoimintaan on tervetulleita kaikki 14-17 -vuotiaat tytöt, jotka ovat kiinnostuneita pohtimaan tyttönä olemista. Toiminnan lähtökohtana on saada käsitys monenlaisten tyttöjen kokemuksista ympäröivästä maailmasta ja antaa välineitä selviytyä arkisissa tilanteissa.

Bella-ryhmätoimintaa tarjotaan tyttöjen luonnollisessa toimintaympäristössä, kuten kouluissa, vapaa-ajan-, järjestö- ja seurakuntatoiminnassa tai muualla, missä tyttöjä kohdataan ja missä tytöt viettävät aikaa.

Bella-koulutuksen käyneet henkilöt voivat tilata projektin tuottamaa materiaalia käyttöönsä. Voit tilata materiaalia alla olevalla lomakkeella.

Bella-ohjaajille on myös sähköisen materiaalin kansio, jota ylläpidetään jaettuna Dropbox-kansiona. Kansiosta löytyy erilaisia kirjepohjia Bella-ohjaajien käyttöön esimerkiksi vanhemmille viestimiseksi ja todistuspohjia tytöille Bella-ryhmään osallistumisesta. Jos sinulla ei ole kansion osoitetta, ota yhteyttä sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella!

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Uutisia

"Monistekirja" eli erilaisia info- ja arviointiyhteenvetoja Bella-työn tueksi sisältävä ruotsinkielinen lehtinen ohjaajien käyttöön on saapunut painosta. Noin 20-sivuisessa julkaisussa löytyy aineistoa ryhmätoiminnan eri vaiheisiin suunnittelusta lopetukseen.
"Monistekirja" eli erilaisia info- ja arviointiyhteenvetoja Bella-työn tueksi sisältävä lehtinen ohjaajien käyttöön on saapunut painosta. Noin 20-sivuisessa julkaisussa löytyy aineistoa ryhmätoiminnan eri vaiheisiin suunnittelusta lopetukseen.
Olemme lisänneet Bella-ryhmästä kertovan, uudistetun julisteen "Tule mukaan Bella-ryhmään" ohjaajien omaan dropbox-kansioon. Tätä julistetta voit tulostaa omalla tulostimella haluamassasi koossa. Kansion osoitteen saat ottamalla yhteyttä projektin työntekijään bella[at]naistenkartano.com!