Naistenkartanon päivystyschatissa voi kysyä matalalla kynnyksellä työntekijöiltämme kasvokkain ja verkossa järjestettävistä NOVAT-ryhmistä sekä muusta toiminnastamme. Päivystyschatin seuraavat aukioloajat voit tarkistaa verkkosivujen alalaidassa olevasta pinkistä chatikkunasta.

Asiantuntija-chatissa voi kysyä vierailevilta asiantuntijoilta mieltä askarruttavista asioista vaihtuvan teeman mukaisesta. Toiminta käynnistyy keväällä 2020 ja siitä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin tällä sivulla.

Yleistä Naistenkartanon chateista

Chattimme ovat maksuttomia ja anonyymejä ja suunnattu kaikille täysi-ikäisille naisille. Chattimme eivät tarjoa kriisiapua tai terapiaa. Akuutissa kriisissä voi ottaa yhteyttä Mieli ry:n kriisipuhelimeen 09 25250111, joka päivystää 24 h vuorokaudessa tai olla yhteydessä oman kuntasi sosiaali- ja kriisipäivystykseen.

Ohjeita chatin käyttöön liittyen

Chat-ikkuna on näkyvillä pinkkinä kuvakkeena verkkosivujemme oikeassa alalaidassa. Klikatessasi kuvaketta, näkyviin tulee teksti haluatko sallia push-viestit. Jos sallit viestit, näet ilmoituksen sinulle saapuneesta vastausviestistä,  vaikka sulkisit chat-ikkunan.

Teemaehdotuksia ja toiveita

Haluamme tietää mitkä aiheet naisia puhuttavat eniten tällä hetkellä, jotta voimme järjestää chatteja juuri näistä teemoista. Voit jakaa meille ehdotuksesi ja ideasi chattien aihesiin ja asiantuntijoihin liittyen täällä.

Ajankohtaista Naistenkartanossa

Voit suodattaa artikkeleita ja tapahtumia oikealta puolelta löytyvien valintojen avulla.