Naistenkartanon luennot tukevat elämänhallinnassa

Naistenkartano ry järjestää naisten näkökulman esiintuovia luentoja syksyisin ja keväisin vaihtuvan teeman mukaisesti. Luennot on tarkoitettu vain naisille.

Luentoja järjestetään Helsingissä sekä Tampereella. Luentojen ajankohdat ja aiheet löytyvät kunkin kaupungin omalta sivulta vasemmasta sivupalkista. Järjestämme luentotilaisuuksia tilauksesta myös ammattilaisille.

 


Kevään 2018 luentosarjan teemana on Itsensä hyväksyminen

 

Itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on lisää merkityksellisyyden tunnetta elämään. Erilaiset vastoinkäymiset ja vaikeudet ihmissuhteissa voivat kuitenkin ajaa tilanteeseen, jossa tyytymättömyys omaa itseä ja elämää kohtaan kasvavat. Paha olo ilmenee esimerkiksi ihmissuhteissa rajattomuutena tai liioiteltuna läheisriippuvuutena. Itsensä hyväksymistä on kuitenkin mahdollista opetella, mutta se vaatii työtä. Naistenkartanon kevään luennoilla pohditaan eri näkökulmista, miten voi lisätä itsetuntemustaan, oppia rakastamaan itseään sekä parantaa omaa elämänlaatuaan.


Naistenkartano ry pidättää oikeuden perua luentoja ja tilaisuuksia vähäisen osallistujamäärän tai muun perustellun syyn vuoksi.

Lisätietoja saa yhdistyksen toimistosta, josta voi myös tilata yhdistyksen esitteitä.