TYÖKIRJA-AINEISTOT

Toimituskulut 2,50 € / lähetys. Jos tilaat isompia määriä, toimituskulut lasketaan todellisten postituskulujen mukaan. Työkirja-aineistot on tarkoitettu NOVAT-toiminnasta kiinnostuneille ja toiminnassa jo mukana oleville naisille omaan henkilökohtaiseen käyttöön, itsetyöskentelyn tueksi. Aineistoja ei siis myydä ammattilaisten käyttöön.

HUOM! Olemme uudistamassa aineistojen sisältöjä! Myymme vanhoja materiaaleja pois alennettuun hintaan. Työkirjoja on enää muutamia kappaleita jäljellä.

Naisen viha 9,00 4€ Tämä työkirja on tarkoitettu kaikille naisille vihan tunteiden tunnistamiseen ja käsittelyyn. Kirjasessa tarkastellaan vihan olemusta ja sitä, miten viha voi auttaa pitämään puoliamme. Muita teemoja ovat tukahdutettu viha ja vihan tunteiden ilmaiseminen. Kirjasen avulla voi harjoitella parempia toimintamalleja vihan ilmaisemiseen. 36 sivua.

LOPPUUNMYYTY

Anna itsellesi lupa versoa – naiset kertovat NOVAT-ohjelmasta 4,00 2€ Anna itsellesi lupa versoa on kokoelma naisten kertomuksia NOVAT-ohjelmasta. Naiset kertovat taustoistaan ja erilaisista ongelmista, joita he tulivat ratkomaan NOVAT-ryhmätyöskentelyn avulla. Ryhmät ovat vaikuttaneet naisten elämään monilla tavoin, ja elämää muuttaneita oivalluksia on koottu yhteen tähän kirjaseen. 24 sivua.

LOPPUUNMYYTY

Stressi – mitä se on ja mitä sille voi tehdä? 6,00 3€ Kirjasessa käydään läpi 25 tapaa vähentää stressiä, ja tutustutaan muun muassa erilaisiin rentoutumiskeinoihin ja ajankäytön hallinnan menetelmiin. Aineisto ohjaa tunnistamaan stressioireita, ja osoittaa niiden ja arjen haasteiden välisiä yhteyksiä. Lisäksi kirjasessa pohditaan menneiden ja nykyisten ihmissuhteiden sekä työssäkäynnin tai kotona olemisen vaikutuksia omaan stressaantumiseen. 48 sivua.

LOPPUUNMYYTY

Nainen ja syyllisyys – välineitä syyllisyyden tunteiden tutkimiseen 7 € 3 € Työkirjan avulla lukija voi 16 viikon ajan pohtia syyllisyyttä, sen vaikutuksia elämässä sekä harjoitella liiallisesta syyllisyyden tunteesta irtautumista. Kirjanen sisältää artikkeleita, tehtäviä sekä asteittain eteneviä pohdintatehtäviä. 28 sivua.

LOPPUUNMYYTY


Tilattava aineisto

Kaikki aineistot ovat tällä hetkellä loppuunmyyty.

Tilaamalla aineistoa ja/tai liittymällä postituslistallemme hyväksyt antamiesi tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.
Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja ehdotuksia uusien aineistojen teemoista. Voit lähettää ehdotuksesi ja kommenttisi meille oheisen lomakkeen kautta.

Kommentteja / ehdotuksia

  • Esim. teemaehdotuksia uusista työkirja-aineistoista, kommentteja nykyisistä aineistoista yms.
  • (ei pakollinen, mutta täytä jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä)