Yksilötukipalvelu

Onko elämäsi umpisolmussa? Nettikartanosta saat ammattilaisilta apua erilaisten elämäntilanteiden solmujen aukaisemiseen. Voit kirjoittaa vapaamuotoisesti mistä vain mieltäsi askarruttavasta asiasta, jonka käsittelemiseen kaipaat ulkopuolista näkökulmaa ja tukea. Nettikartano on kaikille naisille avoin ja maksuton palvelu.

Nettikartanon yksilötukipalvelussa

Naistenkartanon ammattilaiset tukevat ja ohjaavat sinua yksilöllisten tarpeidesi mukaan eri ratkaisuvaihtoehtoja ja näkökulmia huomioiden. Jo pelkkä tilanteesta tai vaikeista asioista kirjoittaminen voi auttaa käsittelemään omia tunteita ja ajatuksia. Palvelun vastausaika on 1-14 vuorokautta. Jos asiasi on kiireellinen, sinun kannattaa turvautua auttaviin puhelimiin. Ennen palvelun käyttöä kannattaa lukea ja perehtyä seuraaviin osioihin: Yksilötukipalvelun toimintaperiaatteet sekä Rekisteröitymisohje neuvontapalveluun.

Yksilötukipalvelu on väliaikaisesti poissa käytöstä

Olemme siirtymässä uuteen tekniseen ratkaisuun ja palvelumme on väliaikaiseti poissa käytöstä. Uusi yksilötukipalvelumme avautuu joulukuun alussa. 

 

Yksilötukipalvelun toimintaperiaatteet

KESKEISINÄ TOIMINTAPERIAATTEINAMME OVAT LUOTTAMUKSELLISUUS, NIMETTÖMYYS JA ASIAKKAAN KUNNIOITTAMINEN.

Asiakkaan kunnioittaminen tarkoittaa sitä, että asiakas saa itse määritellä yhteydenoton aiheen, ja vastaajat pyrkivät antamaan tukea asiakkaan yksilöllisistä tarpeista käsin huomioiden eri ratkaisuvaihtoehtoja tai näkökulmia. Lisäksi kunnioitetaan asiakkaan oikeutta tehdä itse omat ratkaisunsa. Palvelu on tarkoitettu naisille.

Viesteihin vastaajina toimivat Naistenkartanon työntekijät, jotka ovat sosiaalialan ammattilaisia ja heillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Tarpeen mukaan he voivat ohjata asiakasta ammattiavun piiriin tai esimerkiksi tarjota NOVAT-toimintaa yhtenä vaihtoehtona työstää asioitaan. Viesteihin pyritään vastaamaan viimeistään kahden viikon kuluessa sen lähettämisestä. Ajoittain palvelussa voi olla ruuhkaa. Ilmoitamme näillä sivuilla, jos emme voi luvata vastausta kahden viikon sisällä.

Naistenkartanon työntekijät ylläpitävät palvelun käyttäjänhallintaa. Sekä asiakkaiden viestit että vastaajien vastaukset tallentuvat palvelun tietokantaan. Viestiin vastaajalla ja asiakkaalla on mahdollisuus lukea tietokantaan tallentunut asiakkaan viestihistoria. Palvelu on tarkoitettu kertaluonteiseen viestien vaihtoon. Viestejä säilytetään tietokannassa 5 vuotta.