Helsingissä järjestetään vielä yksi NOVAT-info kevään ryhmistä. Tämän jälkeen kevään uusi ryhmä sulkeutuu uusilta jäseniltä sekä alkaa kokoontua itsenäisesti. NOVAT-info on tiistaina 19.2. Naistenkartanon toimistolla (os. Simonkatu 8) klo 16:30. Vertaisryhmään mukaan tulo edellyttää osallistumista NOVAT-infotilaisuuteen sekä NOVAT-menetelmän opetukseen. Infotilaisuuden päätyttyä pidetään uuden ryhmän 3. menetelmäopetuskerta klo 18 Töölön Palvelukeskuksen Kerhotila 3:ssa (os. Ruusulankatu 6).

Jos olet käynyt infossa vuoden sisällä, voit tulla suoraan menetelmäopetukseen. Infotilaisuuteen ja menetelmäopetukseen osallistuminen on edellytyksenä mukaanpääsyyn kevään uudelle ryhmälle. Voit kuitenkin päättää halukkuutesi sitoutua ryhmään menetelmäopetuksen ja infon jälkeen. HUOM! Ystävät, tuttavat ja perheenjäsenet eivät voi osallistua samaan ryhmään ryhmän toimivuuden takia.

Aika: 19.2. NOVAT-Info kello 16:30, 3. menetelmäopetus kello 18:00
Paikka: NOVAT-info: Naistenkartanon toimisto, Simonkatu 8, 2. krs. 3. menetelmäopetus: Töölön Palvelukeskus, Ruusulankatu 6, Kerhotila 3.
Hinta: NOVAT-infon pääsymaksu on 4 euroa. Menetelmäopetukseen voi osallistua yhden kerran maksutta, seuraavalla kerralla osallistuminen on sitova.

Lisää tietoja NOVAT-ryhmistä löydät täältä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ottaa yhteyttä, voit soittaa Helsingin toimistolle numeroon 045 138 5110 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse info@naistenkartano.com.

Lämpimästi tervetuloa kaikki NOVAT-toiminnasta kiinnostuneet naiset!

Ajankohtaista Naistenkartanossa

Voit suodattaa artikkeleita ja tapahtumia oikealta puolelta löytyvien valintojen avulla.