Syksyn uusista NOVAT-ryhmistä järjestetään NOVAT-infotilaisuus Tampereella klo 17 alkaen kumppanuustalo Arttelissa kokoushuone Tohvelissa (os. Salhojankatu 42, 3. krs). NOVAT-ryhmään pääsee mukaan osallistumalla NOVAT-infoon sekä menetelmäopetuksiin. Heti infotilaisuuden päätyttyä alkaa uuden ryhmän menetelmäopetus klo 18, jossa käydään läpi NOVAT-ryhmän toimintaperiaatteita. Infotilaisuuteen sekä ensimmäiseen menetelmäopetuskertaan osallistuminen ei sido vielä mihinkään, joten voit rauhassa miettiä halukkuuttasi sitoutua NOVAT-toimintaan.

Uudet ryhmät aloittavat lokakuussa ja kokoontuvat kerran viikossa noin puolentoista vuoden ajan. NOVAT-info kestää noin puoli tuntia ja menetelmäopetus noin puolitoista tuntia. Kumpaankaan tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja ne ovat maksuttomia.

Mitä: NOVAT-info ja ensimmäinen menetelmäopetus
Aika: 10.9. Info klo 17:00, 1. menetelmäopetus kello 18:00
Paikka: Kumppanuustalo Artteli: Salhojankatu 42, 33500 Tampere, kokoushuone Tohveli 3. krs
Hinta: maksuton

Lämpimästi tervetuloa kaikki NOVAT-toiminnasta kiinnostuneet naiset!

Jos sinulla on kysyttävää Tampereen NOVAT-ryhmistä tai haluat ottaa yhteyttä, voit olla yhteydessä puhelimitse joko Helsingin keskustoimistoon ennen kello 15:00 (puh.  45 138 5110) ja kello 15:00 jälkeen Pirkanmaan aluetoimistoon numeroon 040 506 0338 tai sähköpostiosoitteeseen info@naistenkartano.com.

Ajankohtaista Naistenkartanossa

Voit suodattaa artikkeleita ja tapahtumia oikealta puolelta löytyvien valintojen avulla.