Syksyn uusista NOVAT-ryhmistä järjestetään NOVAT-infotilaisuus Helsingissä klo 17 alkaen Naistenkartanon toimistolla (os. Simonkatu 8, 2. krs). NOVAT-ryhmään pääsee mukaan osallistumalla NOVAT-infoon sekä menetelmäopetuksiin. Infotilaisuuden päätyttyä alkaa uuden ryhmän menetelmäopetus klo 18 Kampin palvelukeskuksen Keltsu-tilassa (os. Salomonkatu 21 B, pohjakerros), jossa käydään läpi NOVAT-ryhmän toimintaperiaatteita. Infotilaisuuteen sekä ensimmäiseen menetelmäopetuskertaan osallistuminen ei sido vielä mihinkään, joten voit rauhassa miettiä halukkuuttasi sitoutua NOVAT-toimintaan.

Uudet ryhmät aloittavat lokakuussa ja kokoontuvat kerran viikossa noin puolentoista vuoden ajan. NOVAT-info kestää noin puoli tuntia ja menetelmäopetus noin puolitoista tuntia. Kumpaankaan tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. NOVAT-infon pääsymaksu on 4 euroa. Menetelmäopetus on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää että on käynyt NOVAT-infossa vuoden sisällä.

Mitä: NOVAT-info ja ensimmäinen menetelmäopetus
Aika: 12.9. NOVAT-Info kello 17:00, 1. menetelmäopetus kello 18:00
Paikka: NOVAT-info: Naistenkartanon toimisto, Simonkatu 8, 2. krs. Menetelmäopetus: Kampin Palvelukeskus, Salomonkatu 21 B, Keltsu-ryhmätila, pohjakerros.
Hinta: NOVAT-infon pääsymaksu on 4 euroa, menetelmäopetus on maksuton

Lämpimästi tervetuloa kaikki NOVAT-toiminnasta kiinnostuneet naiset!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ottaa yhteyttä, voit soittaa Helsingin toimistolle numeroon 045 138 5110 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse info@naistenkartano.com.

Ajankohtaista Naistenkartanossa

Voit suodattaa artikkeleita ja tapahtumia oikealta puolelta löytyvien valintojen avulla.