NOVAT-infotilaisuus Helsingin ryhmiin ti 12.2.

Vertaisryhmään mukaan tulo edellyttää osallistumista NOVAT-infotilaisuuteen sekä NOVAT-menetelmän opetukseen. Seuraava NOVAT-info Helsingissä aloittaviin ryhmiin  on tiistaina 12.2. klo 17-17.30  Naistenkartanon toimistolla (os. Simonkatu 8, 2. krs).  Infotilaisuuden päätyttyä pidetään uuden ryhmän 2.menetelmäopetuskerta klo 18 Kampin palvelukeskuksen Keltsu-tilassa (os. Salomonkatu 21 B, pohjakerros). Jos olet käynyt infossa vuoden sisällä, voit tulla suoraan menetelmäopetukseen.

Osallistuminen infotilaisuuteen sekä menetelmäopetukseen ensimmäistä kertaa ei sido vielä mihinkään, joten voit rauhassa miettiä halukkuuttasi lähteä mukaan NOVAT-toimintaan.  Uudet ryhmät tulevat kokoontumaan kerran viikossa noin puolentoista vuoden ajan. HUOM! Ystävät, tuttavat ja perheenjäsenet eivät voi osallistua samaan ryhmään ryhmän toimivuuden takia.

Aika: 12.2. NOVAT-Info kello 17:00, 2. menetelmäopetus kello 18:00
Paikka: NOVAT-info: Naistenkartanon toimisto, Simonkatu 8, 2. krs. 2.menetelmäopetus: Kampin Palvelukeskus, Salomonkatu 21 B, Keltsu-ryhmätila, pohjakerros.
Hinta: NOVAT-infon pääsymaksu on 4 euroa. Menetelmäopetukseen voi osallistua yhden kerran maksutta, seuraavalla kerralla osallistuminen on sitova.

 

Lisätiedot NOVAT-ryhmistä löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa kaikki NOVAT-toiminnasta kiinnostuneet naiset!

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ottaa yhteyttä, voit soittaa Helsingin toimistolle numeroon 045 138 5110 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse info@naistenkartano.com.