NOVAT – avain naisen kasvuun

Kaipaatko muutosta elämääsi? Mietitkö, miten voisit olla tasapainoisempi ja itsevarmempi? Vaivaako sinua riippuvuus tai tyytymättömyys omaa elämääsi kohtaan? Haluaisitko jakaa kokemuksesi muiden naisten kanssa?


NOVAT-ohjelman ratkaisukeskeisen menetelmän avulla opetellaan elämään nykyhetkessä. Lisäksi tulevaisuuden suunnittelua ja päämäärien asettamista tuetaan ryhmäprosessin, itseanalyysin ja rentoutumisen keinoin.

NOVAT-vertaisryhmiin voi hakeutua jokainen nainen, joka haluaa pohtia elämäänsä sekä käsitellä asioita, joita ei ole ollut aiemmin mahdollisuus työstää. Ryhmään tulo ei edellytä mitään konkreettista riippuvuutta tai ongelmaa. Ryhmän avulla on kuitenkin mahdollista päästä eroon elämään haitallisesti vaikuttavasta riippuvuudesta, joka voi olla kemiallinen (lääkkeet, alkoholi, tupakka), pakonomainen käyttäytymismalli (liiallinen kiltteys, miellyttämisenhalu, syyllisyys), ruoka tai toinen ihminen.
 

Kevään 2018 NOVAT-ryhmät ovat sulkeutuneet.  Uusia ryhmiä käynnistetään jälleen syksyllä. Voit tutustua  toimintaamme mm. tilaamalla työkirja-aineistojamme, lukemalla nettisivuillamme julkaistuja artikkeleita tai kirjoittamalla Nettikartanon neuvontapalveluun tai keskustelupalstalle.