Mietitkö miten olla tasapainoisempi ja itsevarmempi? Vaivaako sinua tyytymättömyys omaa elämääsi kohtaan? Tule mukaan naisten keskinäiseen NOVAT-vertaistukiryhmään! Uusia ryhmiä perustetaan tammi-helmikuun vaihteessa Helsingissä ja Tampereella.

Mikä on NOVAT ja kenelle ryhmät on suunnattu?

NOVAT on lyhenne sanoista Naisen Omat VAatteeT, erotukseksi niistä kiltin tytön vaatteista, joihin kulttuuri, oma tausta ja muiden odotukset ovat naisen aiemmin pukeneet ja joissa nainen voi huonosti. Sana kuvastaa sitä uutta minuutta, jonka voi saavuttaa ryhmätyöskentelyn kautta. Vertaistukeen nojaavan NOVAT-toiminnan keskeinen ajatus on, että ryhmässä voi oppia jakamista ja tukea toisiaan erilaisista taustoista, elämäntilanteista tai koetuista ongelmista riippumatta.

Ryhmät on tarkoitettu kaikille naisille, joita vaivaa jonkinlainen tyytymättömyys itseään tai elämäänsä kohtaan tai jotka kärsivät pakonomaisesta käyttäytymismallista tai jostain riippuvuudesta. Mukaan tulo ei kuitenkaan edellytä mitään konkreettista riippuvuutta tai ongelmaa.

Miten mukaan ryhmään?

Kevään ryhmiin pääsee mukaan osallistumalla Naistenkartanon luentotilaisuuksien yhteydessä järjestettävään NOVAT-infotilaisuuteen Helsingissä 29.1 ja Tampereella 31.1.

NOVAT-verkkokurssit

Järjestämme myös 14-viikkoisia tavoitteellisia, vertaistukeen perustuvia NOVAT-kursseja verkossa. Kurssit on suunnattu ensisijaisesti niille naisille, joiden asuinpaikkakunnalla ei järjestetä kasvokkain kokoontuvia NOVAT-vertaistukiryhmiä tai joiden on oman elämäntilanteensa vuoksi mahdoton osallistua niihin. Kevään verkkokursseille voi ilmoittautua 21.1.-3.2. välisellä ajalla. Voit lukea lisää verkkokursseista täältä

Ajankohtaista Naistenkartanossa

Voit suodattaa artikkeleita ja tapahtumia oikealta puolelta löytyvien valintojen avulla.