fbpx

Yleisöluento Helsingissä to 22.11: Itserakas vai itselleen rakas?

Naistenkartanon syyskauden päättävällä yleisöluennolla  pidetty luennoitsija, psyko- ja traumaterapeutti Heidi Valasti  puhuu aiheesta Itserakas vai itselleen rakas?  Valasti tulee käsittelemään luennollaan mm. sisäisen puheen tutkimista, suhdetta sisäiseen pikkutyttöön sekä rakkauden vaille jäämisestä aiheutunutta kipua. Luennolla opetellaan myös, kuinka objektista tullaan subjektiksi ja miten voi oppia ilmaisemaan tarpeitaan suoraan.

“Jos rakastaa itseään tarpeeksi, ei tarvitse tuomita tai vähätellä toisia. Negatiiviset tunteet muita ihmisiä kohtaan vähenevät, kun ottaa ihailemissaan ihmisissä kadehtimansa asiat käyttöön omassa elämässään. Itseään rakastavan naisen ihmissuhteet ovat kunnioittavia molempiin suuntiin ja naisella on kyky nautintoon, iloon ja innostukseen, mutta myös terveeseen aggressioon”  psyko- ja traumaterapeutti, Heidi Valasti

Aika: to 22.11. klo 18–19.30
Paikka: Kampin Palvelukeskus, juhlasali.
Osoite: Salomonkatu 21 B, 2 krs., 00100 Helsinki
Luentomaksu: 10 €  / 5 € käteisellä. (Alennus: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja NOVAT- naiset).

Naistenkartanon luennot tarjoavat naisille turvallisen tilan pohtia suhdetta itseensä ja ovat siksi vain naisille. Luennoille ei ole ennakkoilmoittautumista.

HUOM! Tämä luento tullaan videokuvaamaan, yleisöä ei kuvata. Saavuthan ajoissa paikalle, lipunmyynti sulkeutuu  klo: 18.10.

Tervetuloa kaikki naiset!