Tule mukaan juhlimaan 100-vuotiasta Naistenkartanoa!

Naistenkartano täyttää kunniakkaat 100 vuotta vuonna 2022! Yhdistyksen pitkä taipale alkoi raittiusliikkeenä. Tänään puhumme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, moninaisuuden ja naisten välisen vertaisuuden puolesta.

Juhlavuoden kunniaksi tahdomme kutsua sinut toteuttamaan #Ainutlaatuinen nainen -kampanjaa kanssamme itsellesi mieleisellä tavalla.

Kampanjaan voi osallistua kuka tahansa esim. videotervehdyksellä, kirjoittamalla tai piirtämällä – tärkeintä on halukkuus olla mukana. Kerro meille miten haluaisit osallistua, tai keksitään yhdessä juuri sinulle mieluinen tapa olla mukana kampanjassa.

Toivomme kampanjaan mukaan kaikenlaisia ja -näköisiä naisia, joten olisi mahtavaa saada mukaan juuri sinut! Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen ei edellytä sinua osallistumaan – voit myös ilmoittaa vain alustavan kiinnostuksesi.

Tervetuloa mukaan yhdessä juhlistamaan 100-vuotiaista Naistenkartanoa #kaikkinaiset!
#ainutlaatuinen #naistenkartano100 #naistenkartano

Lisätietoa videotervehdyksestä

Toivoisimme kampanjaamme videotervehdyksiä kaikenlaisilta naisilta! Voit joko kuvata itse videon kotona tai sopiamme kanssamme mahdollisuudesta kuvata video toimitiloissamme. Kaikille osallistuville tulee tarkemmat ohjeet sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

Toivomme että vastaisit videolla lyhyesti yhdellä sanalla tai virkkeellä seuraaviin kysymyksiin tai yhteen kysymykseen:

  1. Mikä naisena olemisessa on hienoa?
  2. Mikä on vaikeaa?
  3. Mikä naisia yhdistää?
  4. Terveiset 100-vuotiaalle Naistenkartanolle?
  5. Mitä muuta haluat sanoa naisille?

Saamastamme materiaalista tullaan leikkaamaan yksi yhtenäinen video. Otathan ystävällisesti huomioon, että lähettämistänne videoista ei välttämättä voida sisällyttää kaikkea julkaistavaan kokonaisuuteen.

Kiitos, että teet yhdessä kampanjaa kanssamme! <3

Ilmoittaudu mukaan