Tapahtumat

Naistenkartanon syksyn 2020 luentosarja

Vapaasti ainutlaatuinen

Naisella tulee olla vapaus olla oma itsensä. Aina se ei kuitenkaan ole helppoa. On tärkeää tiedostaa ja tarvittaessa kyseenalaistaa ulkoisia tai sisäisiä odotuksia, oletuksia ja määritelmiä.

Naistenkartanon syksyn luentosarjassa pohdiskelemme yhdessä sitä, kuinka pahimmillaan omat pelkomme ja opitut roolit estävät meitä olemasta omia ainutlaatuisia itsejämme. Luennot herättävät pohtimaan ylisukupolvisuutta ja sitä, miten voimme opetella suhtautumaan itseemme lempeämmin ja pitämään puoliamme paremmin. Uusintana nähdään suosittu luento erityisherkkyydestä sekä keväällä koronatilanteen vuoksi perutut luennot.

Luennot ovat maksuttomia ja suunnattu kaikille naisille, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen. Kaikille suunnatuista tilaisuuksista ilmoitetaan erikseen. Lämpimästi tervetullut mukaan yleisöluennoillemme!

Huom! NOVAT-naisilla on mahdollisuus varata paikka luennolle. Varauslinkit julkaistaan n. viikkoa ennen luentoa kunkin luennon omalle sivulle (linkit alla).

Koronarajoitukset

Koronarajoituksista johtuen luentotilojen henkilömääriä on pienennetty ja paikkoja on rajoitetusti. Luentotiloihin otetaan henkilöitä seuraavasti:

  • Kulttuuritalo Laikku, Musiikkisali – 50 henkilöä
  • Pääkirjasto Metso, luentosali Kuusi & Pihlaja – 50 henkilöä
  • Keskuskirjasto Oodi, Maijansali – 75 henkilöä

Luennoille ei ole ennakkoilmoittautumista. Tulethan siis ajoissa paikalle varmistaaksesi paikkasi.

Jos sometat luentotilaisuuksisa, pyydämme käyttämään hashtageja #enolekaanyksin #ainutlaatuinen ja #naistenkartano. Meidät voi myös tagata postauksissa @naistenkartano.

Helsingissä ma 23.11.

Tampereella to 26.11.

Menneet tapahtumat

Tampereella to 27.8.

Helsingissä ma 31.8.

Helsingissä ti 8.9. 

Tampereella ti 15.9.

Helsingissä ma 12.10.

Tampereella to 15.10.