Lyhyt-NOVAT

Lyhyt-NOVAT

Lyhyt-NOVAT on tiiviimpi versio pitkästä NOVAT:ista. Ohjelmaan sisältyy 14 tapaamiskertaa ja ryhmät kokoontuvat kerran viikossa kasvokkain. Kuhunkin ryhmään osallistuu keskimäärin 10, maksimissaan 12 jäsentä.

Ryhmät ovat suljettuja vertaistukiryhmiä, jotka toimivat ryhmän käynnistyksen ja alkuohjauksen jälkeen itseohjautuvasti oma-apuperiaatteella. Yhdistyksen henkilöstö tarjoaa ammatillista tukea ryhmille käsikirjan käytössä sekä ryhmäprosessin eri vaiheissa.

Osallistumismaksu

NOVAT-ryhmän osallistumismaksu on 30 €. Hintaan sisältyy

  • ammatillinen tuki
  • ryhmätoiminta
  • materiaali, jota ryhmässä työstetään.
  • virkistystapahtumia ja työpajoja (1-2 vuodessa)

Osamaksuun on mahdollisuus, josta voi sopia Naistenkartanon henkilökunnan kanssa. Voit myös tiedustella sosiaalitoimesta, olisiko osallistumismaksuun mahdollisuutta saada maksusitoumusta. Jos et tiedä kenen puoleen kääntyä, voit pyytää apua asiakaskoordinaattoreilta.

Miten mukaan NOVAT-ryhmään?

NOVAT-ryhmään voi ilmoittautua olemalla yhteydessä oman alueesi asiakaskoordinaattoriin, ja sen jälkeen järjestettävään ryhmän varsinaiseen käynnistykseen.

Jos haluat lisätietoa NOVAT-ohjelmasta ja -ryhmistä voit ensin osallistua NOVAT-infotilaisuuteen, joita järjestetään yleisöluentojen yhteydessä Helsingissä ja Tampereella. Infoissa kerrotaan NOVAT-ohjelmasta sekä ryhmien periaatteista ja toiminnasta. Yleisöluentojen ohjelman löydät täältä.

Syksyn lyhyt -ryhmät 

Uusia NOVAT lyhyt -ryhmiä perustetaan pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla alkuvuodesta ja syksyisin. Seuraavan kerran ryhmiä alkaa syksyllä 2020 seuraavasti:

Lyhyt iltaryhmä Tampereella

Kokoontumispäivä: tiistaisin 11.8. alkaen
Kokoontumisaika: klo 17.30-19
Kokoontumispaikka: ilmoitetaan myöhemmin

Lyhyt päiväryhmä Tampereella

Kokoontumispäivä: keskiviikkoisin 19.8. alkaen
Kokoontumisaika: klo 10-11.30
Kokoontumispaikka: ilmoitetaan myöhemmin

Lyhyt päiväryhmä Helsingissä

Kokoontumispäivä: tiistaisin 1.9. alkaen
Kokoontumisaika: klo 17.30-19.00
Kokoontumispaikka: Kallion D-aseman tilat, os. Castréninkatu 8

Ota yhteyttä

HUOM! Ryhmät ovat täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt!

Jos haluat tietoa tulevista NOVAT-kursseista voit liittyä postituslistallemme, jolloin saat tietoa Naistenkartanon toiminnasta suoraan sähköpostiisi. Voit liittyä postituslistalle täältä.