Kaipaatko tukea elämänhaasteiden käsittelyyn? Voit kirjoittaa vapaamuotoisesti mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta maksuttomaan viestipalveluumme, joka on avoin kaikille naisille, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen.

Naistenkartanon viestipalvelussa

Naistenkartanon ammattilaiset tukevat ja ohjaavat sinua yksilöllisten tarpeidesi mukaan eri ratkaisuvaihtoehtoja huomioiden. Jo pelkkä tilanteesta tai vaikeista asioista kirjoittaminen voi auttaa käsittelemään omia tunteita ja ajatuksia. Palvelun vastausaika on 1-14 vuorokautta. Ennen palvelun käyttöä kannattaa lukea ja perehtyä alla oleviin viestipalvelun toimintaperiaatteisiin.


Viestipalvelun toimintaperiaatteet

Keskeisinä toimintaperiaatteinamme ovat luottamuksellisuus, nimettömyys ja asiakkaan kunnioittaminen.

Tarjoamme tukea haastaviin elämäntilanteisiin ja autamme sinua erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen löytämisessä. Emme tarjoa valmiita ratkaisuja, koska kunnioitamme oikeuttasi tehdä itse omaa elämääsi koskevat ratkaisut. Palvelu on tarkoitettu naisille. Viesteihin vastaavat luottamuksella Naistenkartanon omat ammattilaiset. Pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa sen lähettämisestä. Ajoittain palvelussa voi olla ruuhkaa.