Kaipaatko tukea elämänhaasteiden käsittelyyn? Voit kirjoittaa vapaamuotoisesti mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta asiasta maksuttomaan viestipalveluumme, joka on avoin kaikille naisille, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen.

Naistenkartanon viestipalvelussa

Naistenkartanon ammattilaiset tukevat ja ohjaavat sinua yksilöllisten tarpeidesi mukaan eri ratkaisuvaihtoehtoja huomioiden. Jo pelkkä tilanteesta tai vaikeista asioista kirjoittaminen voi auttaa käsittelemään omia tunteita ja ajatuksia. Palvelun vastausaika on 1-14 vuorokautta. Ennen palvelun käyttöä kannattaa lukea ja perehtyä alla oleviin viestipalvelun toimintaperiaatteisiin.

HUOM. Tarkistathan, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein. Jos et saa meiltä yhteydenottoa kahden viikon kuluessa, olethan yhteydessä: info@naistenkartano.com.

Asuinpaikkakuntaa kysytään, jotta voimme tehdä parhaamme pohtiessamme kanssasi eri vaihtoehtoja. Mikäli et tahdo jakaa tätä tietoa, voit kirjoittaa kenttään “en tahdo kertoa”.


Viestipalvelun toimintaperiaatteet

Keskeisinä toimintaperiaatteinamme ovat luottamuksellisuus, nimettömyys ja asiakkaan kunnioittaminen (huomioithan kuitenkin, että sähköpostiosoitteesi näkyy työntekijälle).

Tarjoamme tukea haastaviin elämäntilanteisiin ja autamme sinua erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen löytämisessä. Emme tarjoa valmiita ratkaisuja, koska kunnioitamme oikeuttasi tehdä itse omaa elämääsi koskevat ratkaisut. Palvelu on tarkoitettu naisille. Viesteihin vastaavat luottamuksella Naistenkartanon omat ammattilaiset. Pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa sen lähettämisestä. Ajoittain palvelussa voi olla ruuhkaa.