Etä-NOVAT

Etä-NOVAT

Etä-NOVAT on lyhyt-NOVAT:in verkossa toteutettava 14 kertaa videosovelluksen kautta kokoontuva ryhmämuoto. Verkkokokoontumiset toteutuvat etäyhteyden avulla kasvokkain. Ryhmään voi osallistua valtakunnallisesti. Kuhunkin ryhmään osallistuu keskimäärin 10, maksimissaan 12 jäsentä.

Ryhmät ovat suljettuja vertaistukiryhmiä, jotka toimivat ohjatusti videosovelluksen välityksellä Naistenkartanon henkilökunnan ohjaamana.

Osallistumismaksu

NOVAT-ryhmän osallistumismaksu on 30 €. Hintaan sisältyy

  • ammatillinen tuki
  • ryhmätoiminta
  • materiaali, jota ryhmässä työstetään.
  • virkistystapahtumia ja työpajoja (1-2 vuodessa)

Osamaksuun on mahdollisuus, josta voi sopia Naistenkartanon henkilökunnan kanssa. Voit myös tiedustella sosiaalitoimesta, olisiko osallistumismaksuun mahdollisuutta saada maksusitoumusta. Jos et tiedä kenen puoleen kääntyä, voit pyytää apua asiakaskoordinaattoreilta.

Miten mukaan NOVAT-ryhmään?

Etä-NOVAT-ryhmään voi ilmoittautua alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta, tai olemalla yhteydessä pirkanmaan aluekoordinaattoriin. 

Tulevat etä-ryhmät 

Uusia etä NOVAT-ryhmiä perustetaan alkuvuodesta ja syksyisin. Seuraavan kerran ryhmiä alkaa lokakuussa 2020 ja sekä helmikuussa 2021. Etä-ryhmät ovat ensisijaisesti heille, joiden paikkakunnalla ei järjestetä kasvokkaista NOVAT-toimintaa (pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa).

Kevään 2021 etä-ryhmät

Päiväryhmä

Kokoontumispäivä: perjantaisin 13.2.2021 alkaen
Kokoontumisaika: klo 10-11.30

Ota yhteyttä