Etä-NOVAT

Etä-NOVAT

Etä-NOVAT on lyhyt-NOVAT:in verkossa toteutettava 14 kertaa videosovelluksen kautta kokoontuva ryhmämuoto. Verkkokokoontumiset toteutuvat etäyhteyden avulla kasvokkain. Ryhmään voi osallistua valtakunnallisesti. Kuhunkin ryhmään osallistuu keskimäärin 10, maksimissaan 12 jäsentä.

Ryhmät ovat suljettuja vertaistukiryhmiä, jotka toimivat ohjatusti videosovelluksen välityksellä Naistenkartanon henkilökunnan ohjaamana.

Osallistumismaksu

NOVAT-ryhmän osallistumismaksu on 30 €. Hintaan sisältyy

  • ammatillinen tuki
  • ryhmätoiminta
  • materiaali, jota ryhmässä työstetään.
  • virkistystapahtumia ja työpajoja (1-2 vuodessa)

Osamaksuun on mahdollisuus, josta voi sopia Naistenkartanon henkilökunnan kanssa. Voit myös tiedustella sosiaalitoimesta, olisiko osallistumismaksuun mahdollisuutta saada maksusitoumusta. Jos et tiedä kenen puoleen kääntyä, voit pyytää apua asiakaskoordinaattoreilta.

Miten mukaan NOVAT-ryhmään?

NOVAT-ryhmään voi ilmoittautua olemalla yhteydessä oman alueesi asiakaskoordinaattoriin, ja sen jälkeen järjestettävään ryhmän varsinaiseen käynnistykseen.

Jos haluat lisätietoa NOVAT-ohjelmasta ja -ryhmistä voit ensin osallistua NOVAT-infotilaisuuteen, joita järjestetään yleisöluentojen yhteydessä Helsingissä ja Tampereella. Infoissa kerrotaan NOVAT-ohjelmasta sekä ryhmien periaatteista ja toiminnasta. Yleisöluentojen ohjelman löydät täältä.

Mikäli haluat ilmoittautua ryhmään, voit jättää yhteydenottopyyntö tämän sivun lopussa näkyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Syksyn etä-ryhmät 

Uusia etä NOVAT-ryhmiä perustetaan alkuvuodesta ja syksyisin. Seuraavan kerran ryhmiä alkaa lokakuussa 2020. Tarkemmat tiedot päivittyvät tälle sivulla syksyn aikana.

Ota yhteyttä

Voit ilmoittautua ryhmään tai kysyä lisää alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös olla suoraan yhteydessä oman alueesi asiakaskoordinaattoriin.