fbpx

Itsensä rakastamisen itsekeskeinen työpaja

Itsensä rakastamisen itsekeskeinen työpaja

Rakkaus kuuluu kaikille, myös meille itsellemme 💖

Pride-kuukauden ja Manse Pride viikon kunniaksi tule pysähtymään oman ihanuutesi äärelle luovan työskentelyn työpajassa! Kehutaan hetki itseämme ja luodaan myönteinen omakuva hyödyntäen erilaisia materiaaleja ja omaa luovuuttamme.

  • Milloin? ti 11.6. klo 16–18
  • Missä? Naistenkartano ry:n tiloissa
  • Osoite: Itsenäisyydenkatu 12–14 LT 9a, Tampere
  • Kenelle? Työpaja on kaikille avoin, tule sellaisena kuin olet!
  • Ilmoittautuminen: Työpajaan mahtuu mukaan 10 ensimmäistä, ilmoitathan jos et pääse paikalle!

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita sekä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja.

Työpajan vetää sosionomiharjoittelija Kia ja asiakaskoordinaattori Saija. Lisätietoja tapahtumasta Saijalta: saija.savolainen@naistenkartano.com

Esteettömyystiedot

Naistenkartanon toimistolle voi saapua julkisilla. Jos saavut ratikalla voit jäädä pysäkeillä Tulli tai Sammonaukio. Jos saavut bussilla, voit jäädä pysäkillä Sorsapuisto. Toimisto sijaitsee sorsapuiston puolella itsenäisyydenkatua. Ikkunassa on värikkäitä palloteippauksia ja jätämme ulos kyltin kiinnittämään huomiota. Oven eteen on mahdollista pysähtyä autolla. Ajoneuvon voi jättää esimerkiksi Salhojankadun pysäköintipaikoille, josta matkaa toimistolle on noin 50 m.

Ulko-oven edessä on kynnys, jonka korkeus on 7,5 cm. Sisätilat sijaitsevat hieman katutasoa alempana. Sisällä on liuska, mutta kääntymistila sen päässä on ahdas. Tila on pieni, mutta liikkuminen mahdollistetaan tarpeen mukaan. Toimiston WC on tilava, mutta istuimen vieressä ei ole tukikaiteita. Tapahtumaan voi osallistua avustajan ja/tai opaskoiran kanssa.

Yhdenvertaisuussitoumus

Olet tervetullut toimintaamme omana itsenäsi!

Tässä tapahtumassa noudatetaan Suomen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja. Näillä laeilla pyritään takaamaan jokaisen ihmisen turvallisuus ja koskemattomuus. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat jokaiselle ihmiselle kuuluvia perusoikeuksia.

Naistenkartano sitoutuu edistämään tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä vastustamaan syrjintää. Tavoitteena on, että toiminnassamme jokainen voi olla oma itsensä. Emme hyväksy minkäänlaista kiusaamista tai syrjintää. Mikäli kohtaat tai näet kiusaamista tai syrjintää tapahtumassamme, olethan yhteydessä Saijaan: 0505573853

💖🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍

#mansepride #työpaja #maksuton