fbpx

Itsetuntemus ja vuorovaikutus – työelämän uudet supervoimat

Maksuton webinaari | ti 14.11. klo 18-19.30

Itsetuntemus ja vuorovaikutus – työelämän uudet supervoimat

Tulevaisuuden työelämässä korostuvat uudenlaiset taidot ympäristön muuttuessa jatkuvasti. Robotiikan ja tekoälyn yleistyessä meille ihmisille jää enenevissä määrin se, mihin koneet eivät pysty – me ihmiset ja kaikki ihmisyyteen liittyvä. Työelämän vaatimusten kasvaessa ja työurien pidentyessä työelämän yhdeksi perustaidoksi nousee itsetuntemus ja sen avulla itsensä johtaminen. Itsensä johtaminen ei ole vain kalenterin taidokasta käyttöä ja tehtävien hallintaa, vaan ennen kaikkea oman sisäisen maailman tuntemista ja sen kanssa taidokkaasti elämistä.

Meidän ajatuksemme ja tunteemme ohjaavat kaikkea toimintaamme, päätöksentekoamme ja vaikuttavat merkittävästi hyvinvointiimme. Siksi kyky oppia tutkimaan omaa mielenmaisemaa ja löytää keinoja erilaisten tilanteiden ja haasteiden edessä tekee meistä parempia työntekijöitä, mutta myös tyytyväisempiä ja paremmin voivia ihmisiä.

Oppiessamme ymmärtämään itseämme paremmin saamme samalla työkaluja myös toisten ihmisten kanssa toimimiseen. Toisen ihmisen mielenmaiseman tiedostaminen auttaa meitä parantamaan omaa vuorovaikutustamme – mikä luonnollisesti tekee meistä parempia työntekijöitä, mutta edistää ihmissuhteitamme myös työn ulkopuolella.

Työ- ja organisaatiopsykologi Karoliina Mellanen vie meidät webinaarissa tutkimusmatkalle ajatusten ja tunteiden ihmeelliseen maailmaan sekä antaa eväitä oman mielen kanssa toimimiseen ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Lisätietoja

  • Aika: ti 14.11. klo 18-19.30
  • Paikka: Zoom
  • Ei ennakkoilmoittautumista

Webinaarista tehdään tallenne, joka jää katsottavaksi Naistenkartanon YouTube-kanavalle tammikuun -24 loppuun asti.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Naistenkartanon ja Maria Akatemian yhteisen Työnimuun! -hankkeen kanssa.

Tallenne

Tallenne on katsottavissa tammikuun 2024 loppuun asti.