fbpx

Keskustelutilaisuus: Mistä syntyy hyvä kohtaaminen?

Tervetuloa osallistumaan Kansallisiin dialogeihin! Syksyllä keskustelemme kohtaamisten merkityksestä.

Keskustelutilaisuus | 30.11.2023 klo 17-19 | Verkossa

Keskustelun tavoitteena on ymmärtää paremmin, mitkä yhteisöt ja kohtaamiset ovat merkityksellisiä sinulle. Mikä on kohtaamisten merkitys tänään? Keille löytyy helposti paikka yhteiskunnassamme, ketkä puolestaan jäävät yksin?

Suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtuu paljon muutoksia. Yhä useammat ihmisten väliset kohtaamiset tapahtuvat verkossa. Tällä on vaikutuksensa siihen, miten elämme yhdessä. Tiedetään, että yhteys muihin ihmisiin on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Siksi kiinnostuimme siitä, minkälaiset kohtaamiset ovat onnistuneita ja millaisia kohtaamisia kaipaat elämääsi?

Kenelle?

Kutsumme keskusteluun NOVAT-vertaisryhmän käyneet ja Naistenkartanon vapaaehtoiset sekä erityiset sinut, joka et normaalisti tämän kaltaisiin keskusteluihin osallistu. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi!

Miten mukaan?

Keskusteluun mahtuu 10 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.11. alla olevan painikkeen kautta.

Ilmoittaudu mukaan

Keskustelu osa Kansallisia dialogeja. Ympäri Suomen järjestetään loka–marraskuussa Kansallisia dialogeja aiheesta Yhdessä ja yksin, joissa keskustelijat pääsevät kuulemaan toistensa näkemyksiä ja oppimaan uutta. Tarkoitus ei ole päästä yksimielisyyteen vaan rakentaa moniäänistä ymmärrystä.

Kaikista keskusteluista tehdään yhteinen yhteenveto, joka julkaistaan alkuvuodesta 2024 kaikkien avoimesti hyödynnettäväksi. Se myös toimitetaan valtion ja kuntien hallinnon ja päätöksenteossa käyttäväksi. Lue lisää: https://kansallisetdialogit.fi

Keskustelussa käytetään Erätauko-menetelmää, johon voit tutustua täällä: https://www.eratauko.fi