fbpx

NOVAT-tutkimukseen haetaan osallistujia!

Haluaisitko osallistua NOVAT-verkkokurssille tai Tampereella toteutettavaan NOVAT-kasvokkain kokoontuvaan ryhmään ja osallistua samalla tutkimukseen? Hae mukaan NOVAT-vertaistukiryhmään ja opettele elämään nykyhetkessä! 

Asiakaskoordinaattorimme Sini Astrén tekee tutkimusta NOVAT-kurssin vaikutuksesta naisen arkielämään osana sosiaalipolitiikan pro gradu –tutkielmaansa. Tutkimus toteutetaan NOVAT – naiset ovat – vertaistukiryhmissä. Tutkimuksen kesto on kokonaisuudessaan noin kuusi kuukautta, tutkimustulosten arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2020.

Verkkokurssi on ajalla 20.1.-3.5.2020. Kurssille valitut saavat Moodle-tunnukset noin viikkoa ennen kurssin alkua. Seurantakysely lähetetään ryhmään osallistuville 29.6.2020. Verkkokurssille mahtuu 20 osallistujaa. Jos hakijoita on useampi, osallistujat arvotaan.

Kasvokkainen ryhmä kokoontuu Tampereella tiistai-iltaisin ajalla 4.2.-19.5.2020. Kokoontumispaikka on Mielikahvila os. Sorinkatu 4 (katutaso, sisäänkäynti sisäpihalta). Seurantakysely lähetetään ryhmään osallistuville 13.7.2020. Kasvokkaiseen ryhmään mahtuu 15 osallistujaa. Jos hakijoita on useampi, osallistujat arvotaan.

NOVAT-ohjelma tarjoaa naisille turvallisen vertaisyhteisön oman kasvun työstämiseen, auttaa naisia nimeämään haasteet, sanoittamaan tunteet ja tunnistamaan voimavarat ja ottamaan ne käyttöön, tukee naisia positiivisen muutoksen saavuttamisessa sekä vahvistaa naisten hallinnan tunnetta käytännön harjoitusten ja vertaistuen avulla.

Hakuaika kursseille on 17.12.-11.1.2020 (hakulomake tämän sivun lopussa). Voit klikata tutkimuksen tietosuojailmoitukseen tästä ja suostumuslomakkeeseen tästä.

Lisätietoja:
Sini Astrén, Pirkanmaan asiakaskoordinaattori
040 506 0338, sini.astren@naistenkartano.com