fbpx

Meillä on Paikka auki! Oletko sinä etsimämme viestintäassistentti?

Paikka auki: Viestintäassistentti

Julkaistu 12.1.2022

Haemme viestintäassistenttia määräaikaiseen, noin vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen rahoittaa STM:n Paikka auki -ohjelma, minkä vuoksi tehtävään valittavan henkilön tulee olla osatyökykyinen.

Meillä on paikka auki! Oletko sinä etsimämme viestintäassistentti?

Työtehtävästä

Työtehtävänäsi on Naistenkartanon vaikuttamisviestinnän avustaminen mm. suunnittelemalla ja toteuttamalla 100-vuotisjuhlavuoden viestintäkampanjan sisältöjä (videot, tekstit, kuvat jne.) sekä uudistamalla ja ajanmukaistamalla yhdistyksen oma-apumateriaaleja yhteistyössä muun työyhteisön kanssa. Olethan idearikas some-osaaja sekä aloitteellinen ja myönteinen tiimin jäsen. Työtehtävissä hyödyksi on kyky tuottaa asiatekstiä.

Työyhteisömme on kannustava ja joustava ja saat tukea työssä onnistumiseen. Viestintäassistentin työpiste sijoittuu Naistenkartanon Tampereen toimistolle, mutta työtä voit tehdä myös etänä.

Työnantajasta

Naistenkartano ry on valtakunnallinen naisten erityiset tarpeet huomioon ottava kansalaisjärjestö, joka on perustettu jo vuonna 1922. Tavoitteenamme on vahvistaa naisten arkipäivän hallinnan tunnetta sekä tukea naisia positiivisen muutoksen saavuttamisessa. Toimintamuotojamme ovat kaikille naisille avoimet NOVAT-vertaistukiryhmät sekä luennot ja webinaarit, jotka käsittelevät naisten hyvinvointiin liittyviä teemoja. Lisäksi tarjoamme yksilötukea anonyymin viestipalvelun avulla. Vaikuttamistyössä tuomme esiin naiserityiset aiheet sekä sukupuolisensitiivisyyden ja ennaltaehkäisyn merkityksen päihde- ja mielenterveyspalveluissa.

Naistenkartano noudattaa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Työsopimuksesta

Viestintäassistentin työtehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen mutta työaika on räätälöitävissä. Sopimus on määräaikainen ja kestää noin vuoden. Sen rahoitus tulee sosiaali- ja terveysministeriön (STM) Paikka auki –ohjelmasta, minkä vuoksi hakijan tulee olla osatyökykyinen. Paikka auki -ohjelman avulla on työllistetty jo yli tuhat nuorta tai osatyökykyistä ympäri maata vuodesta 2014 alkaen.

Huomioithan mainitut rahoituksen tuomat reunaehdot, kun haet paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Järjestökoordinaattori Jonna Kautto to 20.1. ja ti 25.1. klo 12-14.
    Puh. 0405062038 / jonna.kautto@naistenkartano.com
  • Toiminnanjohtaja Anna Vuorio pe 21.1. klo 9-11 ja ti 18.1. klo 13-15.
    Puh. 0401616870 / anna.vuorio@naistenkartano.com.

Paikan hakeminen

Jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen toimisto@naistenkartano.com ke 26.1.2022 mennessä. Haastattelut pidetään etänä Teams-alustalla viikolla 5 tai 6.

Työsuhteen solmimisen edellytyksenä on sosiaali- ja terveysministeriön vahvistama avustusehdotus. Työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.