fbpx

Naistenkartano rekrytoi: projektipäällikkö ja 2 ryhmänohjaajaa

Naistenkartano ja Vailla vakinaista asuntoa etsivät tekijöitä STEAn rahoittamaan Supernovat-toimintaan, joka tukee päihdekulttuurissa, asunnottomana ja vankilassa elävien naisten hyvinvointia vertaistuen avulla sekä kouluttamalla ja tiedottamalla ammattilaisia.

Supernovat-toiminta käynnistyi kolmivuotisena hankkeena (2021-2023) ja on hankekauden jatkoksi saanut pysyväisluonteisen avustuksen.  Etsimme nyt viiden hengen tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaajia seuraaviin tehtäviin:

  • Projektipäällikkö
  • Ryhmänohjaaja (2 henkilöä)

Projektipäällikkö

Vastaat toiminnan budjetista, hallinnosta ja raportoinnista sekä esihenkilötyöstä tiimissä, jossa työskentelee lisäksesi kaksi ryhmänohjaajaa ja kaksi kokemusmentoria. Vastuullasi on hankkeen ammattilaisille suunniteltujen koulutusten suunnittelu ja toteutus.

Olet hyvä organisoija, taitava viestijä ja kokenut vaikutusten arvioija. Sinulla on mielellään ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tasoinen koulutustausta, mutta ennen kaikkea innostunut asenne ja sydämen palo tehdä työtä naisten hyvinvoinnin ja tasa-arvoisten palveluiden puolesta. Olet kannustava, ratkaisukeskeisesti ajatteleva ja tarvittaessa jämäkkä. Tehtävä on kokopäiväinen, mutta työsuhde solmitaan 50 % Naistenkartanon ja 50% VVAn kanssa esihenkilötyön täysimääräisen toteuttamisen varmistamiseksi.

Ryhmänohjaaja (2 henkilöä)

Tehtävänäsi on organisoida ja toteuttaa vertaistukiryhmiä asiakasnaisille parityönä kokemusmentorin kanssa, tehdä aktiivista ammattilaisyhteistyötä ja vaikuttamisviestintää. Sinulla on valmius antaa yksilöohjausta asiakkaille. Osallistut myös hankkeen kehittämistyöhön ja raportointiin.

Toivomme sinulta vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi) ja työkokemusta sote-alalta. Eduksi katsomme viestinnällisen osaamisen ja traumasensitiivisen työotteen ymmärryksen sekä naiserityisyyteen, rikosseuraamusalaan, riippuvuuksiin ja seksuaaliterveyteen liittyvän asiantuntemuksen. Olethan taitava vuorovaikuttaja ja paineensietokykyinen, täsmällinen tiimityöskentelijä. Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde solmitaan Naistenkartano ry:n kanssa.

Tarjoamme

  • Aidosti merkityksellisen työn naisten hyvinvoinnin parissa.
  • Viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kannustavan työyhteisön tuen.
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
  • Virikeseteleitä työhyvinvoinnin tukemiseksi.
  • Laadukkaan työterveyshuollon.

Lisätietoja tehtävistä

Projektipäällikön tehtävän osalta Naistenkartano ry:n toiminnanjohtaja Anna Vuorio, puh. 040 161 6870

  • tiistaina 9.1. klo 14-16 ja
  • perjantaina 12.1. klo 14-16

Ryhmänohjaajien tehtävien osalta projektipäällikkö Carole Brady (VVA ry) tiistaina 9.1. klo 12-14 (puh. 050 443 1063 ) ja Tuutikki Ijäs (Naistenkartano ry) torstaina 11.1. klo 11-13 (puh. 050 504 4230)

Hakemukset

Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 17.1.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen info@naistenkartano.com.

Haastattelut projektipäällikön ja ryhmäohjaajien tehtäviin pidetään viikolla 5. Työsuhteen solmimisen edellytyksenä on Sosiaali- ja terveysministeriön vahvistama avustusehdotus. Työ alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta työ sisältää jonkin verran matkustamista.