fbpx

Sointukylpy Lappeenrannassa | Pe 12.4.2024

Kehoa ja mieltä hellivä rentouttava sointukylpy | pe 12.4. klo 16.15–18.15 Lappeenrannassa

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan sointukylvystä ja rentouttavasta matkasta, jossa kehoa ja mieltä hellitään erilaisten sointujen ja äänien kanssa! Sointukylvyssä soitetaan tiibetiläisiä äänimaljoja, gongia sekä kosh-kelloa.

Äänet ovat lempeitä ja kulkeutuvat solutasolle asti hieroen kevyesti kehoa. Ääni värähtelee kehossasi ja vaikutus on myös mieleen. Mieli tasaantuu ja rauhoittuu. Syke laskee ja hermosto palautuu. Alussa teemme rentoutusharjoituksen koko keholle ja tämän jälkeen pääset nauttimaan matkastasi!

Et tarvitse aiempaa kokemusta ja sointukylvyssä voit olla makuu- tai istuma-asennossa. Voit ottaa halutessasi mukaasi oman jumppamaton. Tapahtuma on suunnattu naisille (jokaisen itsemäärittelyoikeutta kunnioittaen). Hoito sopii kaikille. (Huom. sointukylpyä ei suositella, mikäli sinulla on sydämen tahdistin tai lääkäri kieltää osallistumisen oireiden takia. Myös raskauden ensimmäinen kolmannes on oman harkinnan varainen, sillä asiasta ei ole tutkittua tietoa.)

Sointukylvyn ohjaa Naistenkartanon vapaaehtoinen Heli, joka on pian valmistuva psyykkinen valmentaja sekä läsnäolon valmentaja. Lisätietoja tapahtumasta saat Heliltä osoitteesta: helihuovinen@icloud.com. Tapahtuma on osa Nainen on naiselle tuki -hanketta.

    • Mitä? Sointukylpy
    • Milloin? perjantaina 12.4. klo 16.15–18.15
    • Missä? Lappeenrannan yhteisötalo, Raastuvankatu 7, 53100 Lappeenranta
    • Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

P.S. Tiesitkö, että Naistenkartanon 32 tapaamiskerran vertaisryhmä käynnistyy 17.4.? Voit ilmoittautua mukaan tästä linkistä: https://naistenkartano.verkkokurssitehdas.fi/kurssit/pitka-novat-lappeenranta/