fbpx

Sukuni naiset ja seksuaalisuus

Sukuni naiset ja seksuaalisuus

Maksuton webinaari | ti 12.3.2024 klo 18-19.30

Oman nautinnon tunteminen on yksi onnellistuttavimmista asioista. On lahja jo edesmenneille, itselle ja tuleville sukupolville, pysähtyä pohtimaan, kuinka oman naissukulinjan vaiheet vaikuttavat omaan seksuaalisuuteemme.

Me kaikki kannamme itsessämme sukumme historiaa. Muistot, tapahtumat ja kohtaamattomat tunteet ja tunnekokemukset siirtyvät sukupolvelta toiselle. Kohtaamattomina ne jäävät meidän solumuistiimme, koteloituvat kehoomme. Osa näistä siirtymistä tulee jokaisen ihmisen elämän aikana kohdattaviksi, osa jää tietoisen mielen tuolle puolen. Näitä siirtymiä kutsutaan taakkasiirtymiksi.

Tällä luennolla kuulet kuinka naissukulinjan resurssit ja haasteet ovat ajan saatossa näyttäytyneet ja kuinka ne edelleen tulevat meissä näkyviksi tässä ajassa.

Koska keho on luonteeltaan ylisukupolvinen, teemme myös lyhyen kehollisen harjoituksen luennon aikana. Lopuksi jaan ehdotuksia, joita jokainen voi hyödyntää omassa arjessaan, seksuaalisuuden ylisukupolvisen luonteen tarkastelussa.

Lisätietoja

  • Aika: ti 12.3.2024 klo 18-19.30
  • Paikka: Zoom
  • Ei ennakkoilmoittautumista

Webinaarista tehdään tallenne, joka jää katsottavaksi Naistenkartanon YouTube-kanavalle.

Puhujasta

Emma Hietanen on erityistason seksuaaliterapeutti NACS, seksuaalineuvoja SSS, vyöhyketerapeutti ja sairaanhoitaja (psyk.) AMK

Liity mukaan