fbpx

Vapaaksi miellyttämisestä -työpajasarja

Vapaaksi miellyttämisestä

Työpajasarja | 31.1.-21.2.2024 klo 18-20.15

Miten luopua liiallisesta ja tuhoisasta muiden miellyttämisestä? Haluatko opetella jämäkkyyttä ja suoruutta? Tervetuloa harjoittelemaan ei:n sanomista ja rajojen asettamista!

Miellyttäminen on yleinen selviytymiskeino, jonka taustalla on pelkoa, häpeää ja vääristynyttä syyllisyyttä. Miellyttäminen voi ilmetä esimerkiksi korostuneena riippuvuutena muiden hyväksynnästä, vaikeutena olla suora, konfliktien välttelynä, vaikeutena pitää omia puolia tai korostuneena vastuuna muiden tarpeista ja tunteista.

Liiallisella miellyttämisellä on vakavia seurauksia. Se estää omannäköisen elämän sekä aidon läheisyyden, yhteyden ja hyväksynnän ihmissuhteissa. Se heikentää itsetuntoa ja voi aiheuttaa myös esimerkiksi stressiä, uupumusta, ahdistusta ja masennusta.

Työpajasarjan tavoite on tulla tietoisemmaksi miellyttämisestä ja saada konkreettisia työkaluja siitä vapautumiseen. Perehdymme miellyttämisen syntyyn, dynamiikkaan ja seurauksiin toiminnan, ajattelun ja tunteiden tasolla. Käymme läpi miellyttäjien alatyyppejä ja kullekin sopivia keinoja miellyttämisestä luopumiseen. Koska miellyttämisestä toipuminen on ennen kaikkea käytännön toimintaa, työpajassa tehdään myös turvallisia vuorovaikutus- ja jämäkkyysharjoituksia osallistujien tilanteen ja tarpeiden mukaan.

Työpajan vetää Johanna Pohjola, VTM, ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja ja tietokirjailija.

Lisätietoja

  • Aika: keskiviikkoisin 31.1.-21.2.2024 klo 18-20.15
  • Kesto: 4 x 2 h 15 min
  • Paikka: Kalliolan setlementtitalo, Helsinki
  • Hinta: 50 € (kattaa kaikki kerrat)
  • HUOM! Osallistuminen edellyttää sitoutumista kaikkiin tapaamiskertoihin.
  • Mukaan mahtuu 8-9 osallistujaa.

Lisätietoa Johannasta

Johanna on koulutukseltaan VTM, ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja ja tietokirjailija. Hän on itsekin toipuva miellyttäjä, ja pitää kollegansa kanssa Instagramissa Seis miellyttämiselle -tiliä. Hän kirjoittaa myös parhaillaan miellyttämisestä tietokirjaa.

Ilmoittaudu mukaan