fbpx

Vauva-NOVAT -ryhmä uusille äideille

Hei sinä tuore äiti, ethän unohda itseäsi?

Syksyllä Tampereella käynnistyy uusi vauva-NOVAT -vertaisryhmä odottaville ja alle 1,5 v. vauvojen äideille!

Äidiksi tuleminen – oli kyse sitten ensimmäisestä tai seuraavasta lapsesta – on aina muutos omassa elämässä. Vauva tarvitsee paljon huomiota, ja saatammekin unohtaa itsemme arjen pyörityksessä, usein asiaa sen kummemmin edes ajattelematta. Tämä saattaa vaikuttaa muiden asioiden ohella omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Vauva-NOVATissa voit jakaa ajatuksiasi turvallisessa ympäristössä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Vauvat ovat lämpimästi tervetulleita tapaamisiin, mutta tapaamisen keskiössä olet kuitenkin sinä itse.

Vauva-NOVAT on viiden kerran vertaisohjattu NOVAT-ryhmä, joka perustuu Naistenkartanon mini-NOVAT -ohjelmaanViiden kerran jälkeen osallistujat voivat jatkaa halutessaan viikottaisia tapaamisia ja päättää yhdessä kunkin tapaamiskerran keskusteluaiheen. Ryhmän ohjaa NOVAT-ohjelman käynyt vertaisohjaaja. Ensimmäisellä tapaamiskerralla paikalla on myös Naistenkartanon työntekijä, joka toimii myös tarvittaessa ryhmän ammatillisena tukena.

Jokaiselle tapaamiselle on oma aiheensa, lyhyt alustusteksti sekä pohdintakysymyksiä. Ryhmässä ei neuvota, terapoida tai tarjoilla valmiita vastauksia, vaan keskitytään oman kokemuksen jakamiseen ja muiden kuuntelemiseen. Ohjaaja huolehtii puheenvuorojen tasapuolisesta jakautumisesta ja turvallisen tilan periaatteiden noudattamisesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!