fbpx

Yleisöluento: Tunteet ovat tietoa itsestämme – herkkyys vahvuutena

Tunteet ovat tietoa itsestämme – herkkyys vahvuutena

Terapeutti ja tietokirjailija Marika Rosenborg avaa esityksessään herkkyyden monimuotoisuutta tunnelähtöisesti. Herkkyys ei ole kaikille ensisijaisesti emotionaalista, vaikka tunteet ja herkkyys helposti toisiinsa liitetään.

Emotionaalisuus kuuluu joka tapauksessa aina jollain lailla jokaisen erityisherkän ihmisen mielenmaisemaan samoin kuin vivahteiden vaistoaminen, ärsykkeiden liiallisuus ja syvällinen prosessointikin. Herkkä ihminen kokee helposti olevansa tunteidensa armoilla, eikä se aina ole helppoa. Tunteet ovat kuitenkin aina tietoa itsestämme ja niiden kanssa ystävystymällä meillä on mahdollisuus pärjätä itsemme ja muiden kanssa paremmin.Hyväksymällä jokainen tunne tarkoituksenmukaisena, meidän ei tarvitse taistella kokemustamme vastaan. Kehitämme näin samalla mieltämme joustavammaksi ja elämämme helpottuu.

Marika Rosenborg on skeematerapeutti ja HSP Suomen Erityisherkät ry:n hallituksen jäsen. Hän toimii asiantuntijana Sexpon Ihmissuhdeterapiakeskuksessa Helsingissä. Marikalta on ilmestynyt kaksi kirjaa: Sinä selviät kyllä – Erovuoden matkaopas ja Uusperheen käsikirja (yhdessä Tarja Törmäsen kanssa). Vuonna 2020 Marikalta ilmestyy parisuhteen vuorovaikutusta käsittelevä opas.

TÄMÄ LUENTO ON MAKSUTON JA AVOIN KAIKILLE!
Salissa on paikkoja rajallinen määrä, joten saavuthan ajoissa varmistaaksesi paikkasi. Ei ennakkoilmoittautumisia.

Luento järjestetään yhteistyössä Suomen Erityisherkät ry:n kanssa.

Aika: torstai 28.11.2019 klo 18.00-19.30
Paikka: Kampin palvelukeskuksen juhlasali
Osoite: Salomonkatu 21 B, Helsinki