fbpx

Dialogi: Epävarmuudessa eläminen 9.5.2023

Epävarmuudessa eläminen – mikä auttaa sinua jaksamaan?

Kutsumme Sinut osallistujaksi dialogiin, jonka aiheena on Epävarmuudessa eläminen – mikä auttaa sinua jaksamaan?

Ti 9.5. klo 16.30-18.30

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 4.5. alla olevan painikkeen kautta. Mukaan otetaan maksimissaan 10 henkilöä.

HUOM! Tapahtuma on täyteen varattu, mutta varasijalle voi vielä ilmoittautua.

Elämme parhaillaan aikaa, jossa kriisit seuraavat toisiaan. Korona, Venäjän hyökkäyssota, energiakriisi, inflaatio, ilmastonmuutos, luontokato, terveydenhuollon tilanne, huoli nuorista ja vanhuksista. Kaiken tämän keskellä käymme töissä, elämme arkeamme, lapsia syntyy ja elämä jatkuu. Epävarmuudesta on tullut kuitenkin elämäämme leimaava tekijä, joka vaikuttaa meihin kaikkiin tavalla tai toisella.

Mitkä asiat tuottavat epävarmuutta sinun elämääsi? Mikä huolestuttaa? Mikä auttaa meitä jaksamaan arjessa epävarmuuden keskellä? Missä näemme toivoa?

Tilaisuus järjestetään ti 9.5.2023 klo 16.30-18.30 etänä Teams-alustalla. Tilaisuus on maksuton.

Olisi hienoa, jos pääset mukaan. Haluamme kuulla juuri sinun ajatuksiasi aiheesta. Meidän ei tarvitse tehdä päätöksiä eikä ratkaista asioita, vaan tavoitteena on lisätä ymmärrystä aiheesta ja siihen liittyvistä kokemuksista. Olemme kutsuneet mukaan ihmisiä erilaisista taustoista. Keskustelu käydään luottamuksellisesti.

Lämpimästi tervetuloa! Lähetämme lisätietoa ilmoittautuneille.


Keskustelu on osa Kansalliset dialogit kokonaisuutta, jonka osana ympäri Suomea järjestetään useita dialogeja samasta aiheesta. Dialogeista tehdään julkinen yhteenveto ja se on kaikkien luettavissa Kansallisten dialogien sivuilla. Valtiovarainministeriö toimittaa dialogien yhteenvedon myös kuntien ja valtion hallinnolle. Lue lisää: https://kansallisetdialogit.fi

Keskustelussa käytetään Erätauko-menetelmää, johon voit tutustua täällä: https://www.eratauko.fi