fbpx

Naistenkartano rekrytoi: asiakaskoordinaattori

Kiinnostaako sinua työ naisten hyvinvoinnin parissa? Oletko sinä etsimämme Tampereen seudun asiakaskoordinaattori?

Rekryilmoitus | Julkaistu 19.4.2023

HUOM! Hakuaika on päättynyt.

Avoin paikka: Tampereen seudun asiakaskoordinaattori

Naistenkartanon asiakaskoordinaattorina pääset organisoimaan ja toteuttamaan NOVAT-vertaistukiryhmiä kasvokkain ja etänä videovälitteisesti sekä kehittämään toimintaamme yhdessä muun tiimin kanssa. Tärkeä osa työtäsi on ulkoinen viestintä: tuot näkyväksi asiakkaidemme kokemuksia ja toimit itsenäisesti erilaisissa verkostoissa. Vastaat toiminnan seurannasta ja raportoinnista vastuualueesi osalta. Lisäksi toimit vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin apuna vapaaehtoisten toteuttamiin vertaistukiryhmiin liittyvissä asioissa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa asiakastyön ja erityisesti ryhmänohjaustaitoa, some-viestinnän valmiuksia sekä kykyä organisoida omaa työtään. Luovien ryhmämenetelmien osaaminen ja aiempi kokemus STEA-rahoitteisen toiminnan raportoinnista luetaan eduksi. Toivomme sinulta vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta, näkemystä ja rohkeutta asiakasviestintään sekä kykyä kohdata kaikenlaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Joustavuus ja suunnitelmallisuus ovat hyödyksi monipuolisen työnkuvan toteuttamisessa. Olethan myös aidosti innostunut sukupuolierityisistä palveluista, naisten toimintakyvyn ja mielen hyvinvoinnin tukemisesta ja yhdenvertaisuudesta.

Tarjoamme

  • Aidosti merkityksellisen työn naisten hyvinvoinnin parissa.
  • Viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kannustavan työyhteisön tuen.
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
  • Virikeseteleitä työhyvinvoinnin tukemiseksi.
  • Laadukkaan työterveyshuollon.

Hakemukset

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen info@naistenkartano.com maanantaihin 1.5. mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään kesäkuussa ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työaika on 60-80 % ja palkkaus noudattaa Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työpisteesi sijaitsee Tampereen toimistollamme. Huomioithan, että työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä jonkin verran matkustamista.

Toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Työhaastattelut pidetään 5.5. Tampereen toimistollamme.

Lisätietoja

Lisätietoja työtehtävästä antaa Naistenkartanon toiminnanjohtaja Anna Vuorio, puh. 040 1616870

  • ma 24.4. klo 15:00-16:00
  • ti 25.4. klo 15:00-16:00

Naistenkartano ry on valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton naisten erityiset tarpeet huomioon ottava ennaltaehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön kansalaisjärjestö, joka on perustettu vuonna 1922. Toimintamuotojamme ovat kaikille naisille avoimet NOVAT-vertaistukiryhmät sekä luennot, työpajat, koulutukset ja tapahtumat, jotka käsittelevät naiserityisiä teemoja. Vaikuttamistyössä tuomme esiin sukupuolisensitiivisyyden ja ennaltaehkäisynmerkityksen päihde- ja mielenterveyspalveluissa.