fbpx

Kehoni, ainutkertainen aarteeni – matka oman kehon hyväksymiseen

Webinaari: Kehoni, ainutkertainen aarteeni – matka oman kehon hyväksymiseen

Luennolla käsitellään kehosuhdetta ja kehopositiivisuusaatetta yksilön hyvinvoinnin kannalta. Kehopositiivisuuteen liitetään yleensä ajatus siitä, että omaa kehoa pitäisi rakastaa. Mutta miten voi oppia rakastamaan jotain sellaista, jota on koko elämän ajan opetettu katsomaan kriittisesti, halveksumaan ja jopa vihaamaan? Asettaako kehopositiivisuuskin jälleen uuden riman, kehon rakastamisen vaatimuksen, jota moni ei pysty ylittämään?

Kehomme kantaa mukanaan kaiken meistä. Koko elämämme, kaiken kokemamme. Silti se liian usein typistetään vain ulkoisten määreidensä mittaiseksi. Olenko tarpeeksi kaunis? Sovinko muottiin? Ja jos en, mikä on arvoni? Entä jos keho ei edes toimi kuten sen pitäisi? Miten silloin pääsee  oman kehosuhteen kanssa eteenpäin? Pitääkö omaa kehoa pystyä rakastamaan, vai riittääkö jos oman kehon pystyy hyväksymään sellaisena kuin se on? Entä jos sekään ei onnistu?

Puhujana Jenny Lehtinen, toimittaja ja kehoaktivisti

HUOM! Koronarajoituksista johtuen tapahtuma järjestetään webinaarina 6.9. klo 18-19.30. Luennot Tampereella ja Helsingissä (13.9.) on peruttu.

Webinaarin tallenne