fbpx

Kesytä sisäinen kriitikkosi – tietoa ja harjoituksia lempeämpään arkeen

Webinaari: Kesytä sisäinen kriitikkosi – tietoa ja harjoituksia lempeämpään arkeen

Tunnetko sisäisen kriitikkosi? Sen äänen mielessäsi, joka arvostelee tekemisiäsi alituiseen eikä tunnu hiljenevän, vaikka tahtoisit? Tule kuulemaan webinaariin, miten tietoisuuden ja myötätunnon avulla on mahdollista muuttaa sisäistä vuoropuheluaan ja suhtautumista itseensä lempeämmäksi ja armollisemmaksi.

Luennolla opit mm.

  • Mikä on sisäinen kriitikko ja miten se voi ilmetä (esimerkiksi vaativuutena, ylihuolehtimisena, vertailuna jne.)
  • Miten sisäinen kriitikko syntyy ja miten suorituskeskeinen nykyaika vaikuttaa sisäiseen puheeseemme
  • Mitä on itsemyötätunto ja miten se voi auttaa kriitikon kesyttämisessä ja lempeämmän itsetuntemuksen löytämisessä

Luento sisältää tutkittua tietoa itsemyötätunnosta, tarinallisuutta sekä hyödyllisiä itsemyötätuntoharjoituksia, joita voi soveltaa omassa arjessa. Luennon lopussa on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä.

Luennoitsijana kirjailija, itsemyötätunto-menetelmän kouluttaja, työnohjaaja, MAPP, YTM Taina Laane, joka on kirjoittanut aiheesta kirjan Kesytä kriitikkosi – lempeämmän mielen käsikirja.

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Ei ennakkoilmoittautumista. Tallenne jää katsottavaksi Facebook-sivullemme sekä YouTubeen.


Taina Laane. Kuvaaja: Uzi Varon

Lisätietoa Tainasta: Taina Laane on pidetty kirjailija, kouluttaja ja esiintyjä. Hän on kirjoittanut kuusi omaa ja kaksi yhteistyöteosta myötätunnon ja positiivisen psykologian näkökulmasta – itsen ja toisen arvostavaa kohtaamista peilaten.

Tainalla on tutkinnot yhteiskuntatieteestä ja positiivisesta psykologiasta Yhdysvalloista. Hän on kouluttautunut myös itsemyötätuntomenetelmän opettajaksi. Taina tekee työtä myös työnohjaajana ja laulujen sanoittajana.