fbpx

Kokemuspuheenvuoro alkoholismista: Minä olen se, kuka minä olen

Kokemuspuheenvuoro alkoholismista: Minä olen se, kuka minä olen | Tampere | 20.2. klo 18:00-20:00

Tervetuloa kuuntelemaan koulutetun kokemusasiantuntijan Sara Selinin puheenvuoroa, jossa hän kertoo oman vaiherikkaan tarinansa. Puhuja kertoo omakohtaisista kokemuksistaan alkoholismista, ja tarjoaa arvokkaan näkökulman toivoon ja toipumiseen. Tule kuuntelemaan Saran tarinaa ja keskustelemaan vertaistuellisessa hengessä!

Paikalla ovat myös Naistenkartanon työntekijät, jotka kertovat Naistenkartanon toiminnasta sekä vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista.

Osoite: 
Pääkirjasto Metso Pirkankatu 2 (Pihlaja-sali)
Päivämäärä ja kellonaika:
tiistai 20.2. klo 18:00-20:00 
Tapahtuma on maksuton ja mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan!