fbpx

Oman näköinen työelämä -helmikuun teemailta

Oman näköinen työelämä -helmikuun teemailta

Maksuton teemailta gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa eläville | to 29.2. klo 17.30-19

Oman näköinen työelämä -teemailta on tarkoitettu kaikille gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa eläville, niitä itsellään epäileville tai gynekologisesti oirehtiville.

Teemailta on Korento ry:n koordinoima ja se järjestetään yhteistyössä Työnimuun! -hankkeen kanssa. Työnimuun! -hanke on Naistenkartanon ja Maria Akatemian yhteishanke, jolla tuetaan nuorten naisten työelämässä jaksamista ja työelämään kiinnittymistä ammatillisesti ohjatun vertaisryhmätoiminnan ja työelämämentoroinnin avulla. Jos kiinnostuit Työnimuun! -hankkeen toiminnasta, löydät siitä lisätietoa tästä hankkeen sivuille ohjaavasta linkistä.

Monenlaiset teemat vaikuttavat hyvinvointiimme. Työhyvinvointia ajatellessa kuitenkin harvoin pysähdymme niiden kaikkien äärelle, vaikkei työ- tai vapaa-ajan hyvinvointi ole toisistaan irrallisia kokonaisuuksia. Oman näköinen työelämä -teemaillassa kuullaan mikä hyvinvointiin vaikuttaa – ja toisaalta – miten hyvinvointiin vaikuttavat asiat taas voivat näkyä työelämässä mm. työn mielekkyyttä ja imua jarruttaen.

Teemaillan sisällöt on koottu gynekologisten sairauksien/oireyhtymien kanssa elävien toiveita kuullen. Käsittelemme mm. kehollisuutta, vireystilaa ja stressiä. Pohdimme myös, miten itsemme kanssa käyty sisäinen puhe voi vaikuttaa siihen, miltä työelämämme näyttää. Helmikuun teemaillassa oman näköistä työelämää pohditaankin mahdollisuuksien ja hyväksynnän kautta: millaisiin asioihin voimme itse vaikuttaa ja milloin taas voimavarat kannattaa suunnata sen hyväksymiseen, mitä emme voi muuttaa?

Teemaillan ohjauksesta vastaa Naistenkartanon Marjo Nevalainen. Marjo on lämmin ihmiskohtaaja ja hänellä on valtava ymmärrys työssä jaksamisen solmukohdista.

Ilmoittautuminen:

Oman näköinen työelämä -teemailta on tarkoitettu kaikille gynekologisen sairauden tai oireyhtymän kanssa eläville, niitä itsellään epäileville tai gynekologisesti oirehtiville. Tapahtuma järjestetään torstaina 29.2. klo 17.30-19 Tampereella Korennon toimistolla, mutta voit osallistua myös etäyhteydellä! Ilmoittautuminen on avoinna 9.2-28.2.

Teemailta järjestetään osana Sairaan hyvä työelämä -hanketta.

Ilmoittaudu mukaan!

Yhteystiedot:

Tiia Tuovinen
Projektikoordinaattori
tiia.tuovinen@korento.fi
050 3627952