fbpx

Työpaja NOVAT-naisille: Miten sitä oikein jaksaisi?

Miten sitä oikein jaksaisi?

Toiminnallinen luento/työpaja nykyisille sekä puolen vuoden sisällä ryhmäprosessin lopettaneille NOVAT-naisille. Työpajan vetää Kati Reijonen, PhD, kirjailija ja meditaatio-ohjaaja.

Elämä on kovaa, raskasta ja kiireistä. Maailmanmenoa emme voi muuttaa mutta oman asenteemme kyllä. Stressihän ei ole jotain, joka tapahtuu vaan tapa suhtautua siihen, mitä tapahtuu.
Miten sitä oikein jaksaisi -illassa opettelemme yhdessä katsomaan elämää uudesta, rauhallisemmasta näkökulmasta. Saamme keinoja stressinhallintaan ja opimme nollaamaan ja läsnäämään. Ja ennen kaikkea pidämme yhdessä hauskaa, koska mitään, edes stressiä, ei pidä ottaa liian vakavasti.

Nollaaminen ja läsnääminen ovat muotoilutohtori, meditaatio-ohjaaja ja kirjailija Kati Reijosen kehittämät meditaation ja mindfulnessin suomiversiot. Ne eivät perustu mihinkään uskomusjärjestelmään mutta kylläkin maailman viisaustraditioihin ja moderniin aivotutkimukseen. Ne eivät vaadi mitään ennakko-osaamista ja sopivat kaikille. Tilaisuuden jälkeen osallistujat saavat PDF-muotoisen Nollaus-oppaan, joka auttaa pysymään vireessä tilaisuuden jälkeenkin.

Aika: keskiviikko 25.9.2019 klo 18.00-19.30
Paikka: Parisuhdekeskus Kataja, juhlasali
Osoite: Lapinlahdenkatu 3 A, Helsinki

Ilmoittautuminen on päättynyt. Varapaikkoja voi tiedustella henkilökunnalta os. info(a)naistenkartano.com.

HUOM! Työpaja on tarkoitettu vain NOVAT-naisille! Mukaan mahtuu maksimissaan 20 naista. Osallistujia otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.