fbpx

Naistenkartanon uudeksi toiminnanjohtajaksi Annina Laaksonen

Tiedote 5/2019
Julkaistu: 2.5.2019

Naistenkartano ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty Annina Laaksonen, 36. Hän on aloittanut työnsä 2.5. Laaksonen on toiminut aiemmin Helsingin Diakonissalaitoksen D-asemista vastaavana kansalaistoiminnan tuottajana, Projects & Partnerships managerina British Councilin Suomen toimistossa sekä eurooppalaisen nuorisotyöjärjestö ECYC:n pääsihteerinä. Hän on ollut myös mukana mm. Sitran lanseeraaman Erätauko – dialogimenetelmän kehittäjäryhmässä sekä hyödyntänyt paljon dialogia aiemmissa työtehtävissään. Laaksonen on myös perehtynyt moninaisuuskysymyksiin ja uskoo vahvasti valmentavan johtamisen voimaan.

– Olen tosi innoissani siitä, että pääsen kehittämään Naistenkartanon toimintaa yhdessä osaavan ja ammattitaitoisen työryhmän sekä sitoutuneen hallituksen kanssa. Naiserityiselle ja ennaltaehkäisevälle työlle on selkeä tarve edelleen ja Naistenkartanon työn sisällöt ovat ajankohtaisia, Laaksonen kertoo.

Laaksosen aloitettua Naistenkartanossa käynnistyy myös strategiatyö, joka toteutetaan eri osapuolia osallistavilla menetelmillä.

– Uskon, että suuri viisaus asuu myös naisissa, jotka ovat olleet vuosien saatossa mukana Naistenkartanon toiminnassa. Heidät on tarkoitus kutsua mukaan keskustelemaan järjestön tulevaisuudesta, hän sanoo.

Naistenkartano ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tavoitteena on vahvistaa naisten hyvinvointia, ehkäistä varhaisvaiheen riippuvuuksia sekä tuoda esiin naisen ääntä yhteiskunnassa. Yhdistys järjestää luentotilaisuuksia, koulutusta sekä ammatillisesti tuettua vertaistukitoimintaa. Naistenkartanon toimintaa rahoittaa STM:n avustusosasto STEA sekä Helsingin ja Tampereen kaupunki.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Toiminnanjohtaja Annina Laaksonen, puh. 040 726 7450, annina.laaksonen(a)naistenkartano.com
Puheenjohtaja Silja Peippo, puh. 040-7658006.