fbpx

Rohkeuden äärellä Brené Brownin jalanjäljissä – miten opetella rohkeampaa elämää?

HUOM! TILAISUUS PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI!

Yleisöluento naisille: Rohkeuden äärellä Brené Brownin jalanjäljissä – miten opetella rohkeampaa elämää?

Miten vaalia turvallista yhteyttä ja opetella lempeämpää tapaa suhtautua itseensä ja omaan epätäydellisyyteen? Kuinka oppia tunnistamaan elämää ohjaavat arvot ja rohkaistua asettamaan turvallisia rajoja? Entä miten voi oppia tunnistamaan oman mielen haitalliset salaliittoteoriat ja uskaltaa elää täydellä sydämellä?

Luennolla käsitellään erilaisia tapoja kehittää rohkeutta ja myötätuntoa – niin itseä kuin muitakin ihmisiä kohtaan. Kun oman epätäydellisyytensä tiedostaa ja kohtaa lempeydellä, voi matka itsensä hyväksymiseen alkaa. Riikan puheenvuorossa osallistujat pääsevät pohtimaan omia rohkeuden taitoja, tutustuvat rohkeutta estävään häpeän ilmentymiin ja saavat pienen työkalupakin mukaansa vietäväksi kotiin.

Valmentajana toimii Brené Brownin opeissa sertifioitunut Dare to Lead -fasilitaattori & valmentaja, Riikka Seppälä Sitomosta. www.sitomo.fi

Aika: torstai 19.3.2020 klo 18.00-19.30
Paikka: Pääkirjasto Metso, luentosali Kuusi & Pihlaja
Osoite: Pirkankatu 2, Tampere

NOVAT-infotilaisuus pidetään ennen luennon alkua klo. 17.15-17.30 luentotilassa.

Luento on maksuton ja suunnattu kaikille naisille, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen. Kaikille suunnatuista tilaisuuksista ilmoitetaan erikseen. Luento järjestetään yhteistyössä Suomen NNKY-liiton kanssa.