Yleisöluento naisille: Rohkeuden äärellä Brené Brownin jalanjäljissä – miten opetella rohkeampaa elämää?

Miten vaalia turvallista yhteyttä ja opetella lempeämpää tapaa suhtautua itseensä ja omaan epätäydellisyyteen? Kuinka oppia tunnistamaan elämää ohjaavat arvot ja rohkaistua asettamaan turvallisia rajoja? Entä miten voi oppia tunnistamaan oman mielen haitalliset salaliittoteoriat ja uskaltaa elää täydellä sydämellä?
Luennolla käsitellään erilaisia tapoja kehittää rohkeutta ja myötätuntoa – niin itseä kuin muitakin ihmisiä kohtaan. Kun oman epätäydellisyytensä tiedostaa ja kohtaa lempeydellä, voi matka itsensä hyväksymiseen alkaa. Riikan puheenvuorossa osallistujat pääsevät pohtimaan omia rohkeuden taitoja, tutustuvat rohkeutta estävään häpeän ilmentymiin ja saavat pienen työkalupakin mukaansa vietäväksi kotiin.
 
Valmentajana toimii Brené Brownin opeissa sertifioitunut Dare to Lead -fasilitaattori & valmentaja, Riikka Seppälä Sitomosta. www.sitomo.fi.
NOVAT-infotilaisuus pidetään ennen luentojen alkua luentotilassa. Luennot ovat maksuttomia ja suunnattu kaikille naisille, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen. Kaikille suunnatuista tilaisuuksista ilmoitetaan erikseen. Luento järjestetään yhteistyössä Suomen NNKY-liiton kanssa.

Tampereella

Aika: torstai 27.8.2020 klo 18.00-19.30
Paikka: Kulttuuritalo Laikku, Musiikkisali
Osoite: Keskustori 4, 33100 Tampere

Helsingissä

Aika: maanantai 31.8.2020 klo 18.00-19.30
Paikka: Keskuskirjasto Oodi, Maijansali
OsoiteTöölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki

Ajankohtaista Naistenkartanossa

Voit suodattaa artikkeleita ja tapahtumia oikealta puolelta löytyvien valintojen avulla.