fbpx

Sydämen sisu, totuus ja vapaus

Yleisöluento naisille: Sydämen sisu, totuus ja vapaus

Miten muuntaa sisäinen voima rohkeudeksi toimia? Miten muistaa, että sitä on olemassa, jos se on unohtunut ja seisoa oman tarinansa takana, tulla näkyväksi ja omistaa oma kuljettu polku häpeämättömällä lempeydellä?
Emilian luento on kutsu tarkastella oman ajattelun maailmaa, muistaa voiman hetkiä oman polun varrelta ja nyökätä omaa itseä kohtaan rakkauden ja hyväksynnän sisäisellä hymyllä.
 
Luento yhdistää tutkimusta ja tarinaa, analyyseja ja anekdootteja erityisesti parisuhdeväkivallan ehkäisemisen ja siitä eheytymisen temaattisesta tulokulmasta käsin, mutta sopii ihan jokaiselle, jonka sydäntä lähellä on sisäinen kasvu ja intohimo luoda myötätuntoisempaa ja rohkeampaa yhteiskuntaa siellä missä onkin.
Luennon vetää Emilia Lahti, väitöskirjatutkija ja aktivisti.
 
Aika: keskiviikko 19.2.2020 klo 18.00-19.30
Paikka: Sirenius-sali, Kalliolan setlementtitalo
Osoite: Sturenkatu 11, Helsinki
 
NOVAT-infotilaisuus pidetään ennen luennon alkua klo. 17.15-17.30.
 

Luento on maksuton ja suunnattu kaikille naisille, jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen. Kaikille suunnatuista tilaisuuksista ilmoitetaan erikseen.

 

 

Emilia Lahti on väitöskirjatutkija Aalto-yliopistosta sekä ihmisessä asuvan potentiaalin hellittämätön kannustaja ja ihailija. Hän uskoo elämän kirkassilmäiseen kohtaamiseen, sisäiseen rohkeuteen sekä inhimillisen lämmön voimaan arjessa. Emilia juoksi ja pyöräili 2400 km Uuden-Seelannin halki perustamansa väkivallatonta ja myötätuntoista tulevaisuutta rakentavan Sisu Not Silence -kampanjan puolesta sekä vietti aikaa Pohjois-Kiinassa opiskelemassa itämaista filosofiaa ja kamppailulajeja. Hän viimeistelee parhaillaan väitöskirjaa sisusta ja elinvoimasta.