fbpx

Naistenkartano rekrytoi: Oletko etsimämme hanketyöntekijä?

Kiinnostaako sinua nuorten naisten työssäjaksaminen?

Tule Naistenkartanolle hanketyöntekijäksi Naistenkartanon ja Maria Akatemian yhteiseen Tampereelle sijoittuvaan Työnimuun! -hankkeeseen.

Rekryilmoitus | Julkaistu 13.1.2023

Työnimuun! -hankkeen tavoitteena on ehkäistä alle 36-vuotiaiden naisten syrjäytymistä työelämästä vahvistamalla työssä jaksamista ja työnantajien valmiuksia tukea naisten ammattiin sosiaalistumista. Toimintamuotoina ovat yksilö- ja ammatillisesti ohjattu vertaisryhmätoiminta, joka pohjautuu itsetuntemustyöskentelyyn. Hankkeessa tehdään tiivistä yhteistyötä työnantajien kanssa tarjoamalla työpajoja, koulutusta ja työelämämentorointia sekä tuotetaan tietoa nuorten naisten työ- ja toimintakyvyn ylläpitämisestä ja uupumisen ehkäisystä.

Hankkeeseen rekrytoidaan Maria Akatemiaan hankepäällikkö ja Naistenkartanolle hanketyöntekijä.

Työnkuva

Hanketyöntekijänä tehtävänäsi on organisoita ja toteuttaa yksilötukea ja vertaistukiryhmiä asiakasnaisille sekä kouluttaa ja tehdä aktiivista työelämäyhteistyötä. Osallistut myös hankkeen viestintään, kehittämistyöhön ja raportointiin.

Hakukriteerit

Toivomme sinulta ammattikorkeakoulutasoista koulutusta, vankkaa kokemusta asiakastyöstä ja kiinnostusta sukupuolierityisiin teemoihin. Olethan taitava vuorovaikuttaja ja paineensietokykyinen, täsmällinen tiimityöskentelijä. Työsuhde solmitaan Naistenkartano ry:n kanssa. Työssäsi tarvitset projektihallinnoinnin ja verkostotyön osaamista sekä vahvaa itsenäistä työotetta ja taitoa oman työn johtamisesta.

Tarjoamme

  • Aidosti merkityksellisen työn tiiviissä yhteistyössä työparin ja molempien hankeorganisaatioiden asiantuntijoiden kanssa
  • Viihtyisät toimitilat Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kannustavan työyhteisön tuen.
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
  • Kulttuuri/liikuntaseteleitä työhyvinvoinnin tukemiseksi.
  • Laadukkaan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen info(a)naistenkartano.com 29.1.2023 mennessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2025 saakka. Työaika ja palkkaus noudattavat Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työpisteesi sijaitsee Tampereella. Työ sisältää matkustamista ja jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Kutsumme valitut työhaastatteluun 7.-8.2.2023. Työhaastattelut järjestetään Maria Akatemian toimistolla Tampereella (os. Puutarhakatu 16 B 6. krs). Haastattelu toteutetaan Naistenkartanon ja Maria Akatemian yhteistyönä.

Lisätietoja hanketyöntekijän työtehtävästä antaa Naistenkartanon toiminnanjohtaja Anna Vuorio, puh. 040 1616870

  • pe 20.1. klo 14:00-16:00
  • ti 24.1. klo 14:00-16:00

Naistenkartano ry on valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton naisten erityiset tarpeet huomioon ottava ennaltaehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön kansalaisjärjestö, joka on perustettu vuonna 1922. Toimintamuotojamme ovat kaikille naisille avoimet NOVAT-vertaistukiryhmät sekä luennot, työpajat, koulutukset ja tapahtumat, jotka käsittelevät naiserityisiä teemoja. Vaikuttamistyössä tuomme esiin sukupuolisensitiivisyyden ja ennaltaehkäisynmerkityksen päihde- ja mielenterveyspalveluissa.