fbpx

Naistenkartano rekrytoi vapaaehtoistyön koordinaattoria

Kiinnostaako sinua vapaaehtoisten tukeminen ja vapaaehtoistyön kehittäminen?

Tule meille töihin! Rekrytoimme vapaaehtoistyön koordinaattoria.

Rekryilmoitus | Julkaistu 18.1.2023

Naistenkartanolla toimii upea joukko vapaaehtoisia mm. vertaisohjaajina NOVAT-ryhmissä, erilaisten hyvinvointitapahtumien järjestäjänä ja viestinnän tukena. STEAn rahoittamassa Nainen on naiselle tuki -vapaaehtoistoiminnan kehittämishankkeessa 2023-2025 tavoitteena on laajentaa vapaaehtoistyötä ja tukea naisten osallisuutta, toimijuutta ja vertaisuutta sekä lisätä mielen hyvinvointia vapaaehtoistyön keinoin. Hankkeessa kehitetään yhdessä naisten kanssa Naistenkartanon vapaaehtoistyöstä toimintamalli, joka on houkutteleva, helposti lähestyttävä ja aidosti osallistava.

Työnkuva

Vapaaehtoistyön koordinaattorina organisoit ja tuet vapaaehtoisten tehtäviä sekä niihin liittyvää viestintää. Vastaat Naistenkartanon vapaaehtoistyön toimintamallin kehittämisestä ja jäsentämisestä niin, että sen avulla NOVAT-vertaisryhmätoiminta on vietävissä myös uusille paikkakunnille. Luot toimintatavat ja materiaalit, jotka pitävät huolta nykyisistä vapaaehtoisista ja houkuttelee mukaan myös uusia. Vastaat hankkeen verkostoyhteistyöstä, viestinnästä ja raportoinnista.

Hakukriteerit

Toivomme sinulta ammattikorkeakoulutasoista koulutusta, vankkaa kokemusta vapaaehtoistyöstä sekä kiinnostusta ja taitoa erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Olethan taitava viestijä ja aidosti innostunut vapaaehtoisuuden eri mahdollisuuksista. Työssäsi tarvitset hankehallinnon, raportoinnin ja verkostotyön osaamista sekä vahvaa itsenäistä työotetta ja taitoa oman työsi johtamiseen.

Tarjoamme

  • Aidosti merkityksellisen työn naisten hyvinvoinnin parissa.
  • Viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kannustavan työyhteisön tuen.
  • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.
  • Kulttuuri-/liikuntaseteleitä työhyvinvoinnin tukemiseksi.
  • Laadukkaan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen info@naistenkartano.com sunnuntaihin 19.2.2023 mennessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, viimeistään huhtikuussa ja työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen maaliskuulle 2026 asti.

Työaika ja palkkaus noudattavat Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Työpisteesi sijaitsee joko Helsingissä tai Tampereella. Huomioithan, että työ sisältää matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä.

Työhaastattelut pidetään viikolla 9.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Naistenkartanon toiminnanjohtaja Anna Vuorio, puh. 040 161 6870

  • ke 1.2. klo 14:00-16:00
  • pe 10.2. klo 14:00-16:00

Naistenkartano ry on valtakunnallinen, voittoa tavoittelematon ja sitoutumaton naisten erityiset tarpeet huomioon ottava ennaltaehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön kansalaisjärjestö, joka on perustettu vuonna 1922. Toimintamuotojamme ovat kaikille naisille avoimet NOVAT-vertaistukiryhmät sekä luennot, työpajat, koulutukset ja tapahtumat, jotka käsittelevät naiserityisiä teemoja. Vaikuttamistyössä tuomme esiin sukupuolisensitiivisyyden ja ennaltaehkäisynmerkityksen päihde- ja mielenterveyspalveluissa.