fbpx

Webinaari: Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä

Maksuton webinaari | to 7.9. klo 18-19.30

Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – käytä kehosi viisautta

Viekö sosiaalinen jännittäminen liikaa energiaa elämässäsi? Usein sosiaalinen jännittäminen mielletään mielenterveyden ongelmaksi, mutta juurisyyt saattavatkin löytyä kehostasi. Esimerkiksi erityisherkkä hermosto, lapsuuden aikaiset turvattomuuden kokemukset ja traumaperäinen stressi (ja niiden aiheuttamat muutokset aivoissa ja hermostossa) ovat saattaneet altistaa elämää rajoittavalle sosiaaliselle ahdistuneisuudelle.

Tällä luennolla kuulet, miten voit oppia käyttämään kehosi viisautta jännittämisen lieventämiseen. Teemme myös muutaman lyhyen kehomieli-harjoituksen, joiden avulla opit säätelemään ylivirittyvää hermostoasi ja pystyt vahvistamaan sisäisen turvan tunnetta myös jännityksen hetkellä.

Puhujasta

Tiia Minaya on kehomieli-valmentaja, mindfulness-ohjaaja CFM®, sertifioitu TRE-ohjaaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Hän on ohjannut Jännittäjäkursseja Hellä Mieli -yrityksensä kautta vuodesta 2017. Tiian esikoiskirja “Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä – käytä kehosi viisautta” julkaistaan elokuussa 2023 (julk. Viisas Elämä).

Lisätietoja

  • Aika: to 7.9. klo 18-19.30
  • Paikka: Zoom

Webinaarista tehdään tallenne, joka jää katsottavaksi jälkikäteen.

Diaesitys: Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä

Tallenne