fbpx

Anna Vuorio Naistenkartanon uusi toiminnanjohtaja

Julkaistu 20.3.2020

Naistenkartano ry:n toiminnanjohtajana aloittaa huhtikuun alussa VTM, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Anna Vuorio, 42. Hän on aiemmin ollut mukana yhdistyksen toiminnassa sekä työntekijänä että hallituksen jäsenenä. Lisäksi Vuoriolla on kokemusta sote-kehittämisestä ja johtamisesta niin julkiselta sektorilta kuin yritysmaailmastakin.

”Uusi työ on todella innostava ja sopivasti haastava. On suuri ilo päästä tekemään työtä naisten hyvinvoinnin vahvistamiseksi sekä asiakastyössä että rakenteiden tasolla, yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tavoitteena Naistenkartanolla on kehittää työmuotoja entistä paremmin naisten tarpeisiin vastaaviksi ja lisätä tietoisuutta moninaisesta naiskuvasta yhteiskunnasta. Lisäksi tarkoitus on laajentaa rahoituspohjaa ja turvata näin toiminnan jatkuvuutta.”

Paljasjalkainen helsinkiläinen viettää vapaa-ajan perheen kanssa, ulkoilee ja lukee. Vuoriolla on itsellään kokemusta siitä, miten ulkoinen ja sisäinen elämä voivat olla ristiriidassa. Hän päätti hiukan alle nelikymppisenä vaihtaa sekä työpaikkaa että kumppania. Irtioton jälkeen hän kertoo päätyneensä nyt unelmatyöhönsä ja palanneensa entisen kumppaninsa luokse.

”Muutosprosessit vievät aina aikaa ja ovat usein kivuliaita. Silloin on hienoa, jos on turvallinen porukka, jonka kanssa jakaa ajatuksia. Naistenkartanon palvelulupaus #enolekaanyksin kuvaa osuvasti vertaistuen tarjoamaa huojennuksen tunnetta, kun on ensin murehtinut asioita itsekseen. Haluamme kaikki löytää tavan elää omannäköistä elämää ja tulla hyväksytyiksi ja kohdatuiksi sellaisina kuin olemme, ainutlaatuisina yksilöinä. Naistenkartanon vertaisryhmä- ja luentotoiminta tarjoaa hienot mahdollisuudet tutustua itseen ja omiin voimavaroihin.

Pidän kovasti Naistenkartanon uudesta strategiasta, jonka ydinviestejä on jokaisen oikeus ja vapaus olla oma ainutlaatuinen itsensä muiden joukossa. Sen eteen on mahtavaa tehdä työtä.”

Vuorio aloittaa tehtävässään 1.4. edeltäjänsä Annina Laaksosen siirtyessä nuorisotyön pariin Suomen Nuorisoseurat ry:n pääsihteeriksi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Anna Vuorio, anna.vuorio(a)naistenkartano.com, 040 161 6870