fbpx

Nainen, mitä sinulle kuuluu poikkeusoloissa?

Kutsumme sinut keskustelemaan siitä, mitä sinulle kuuluu poikkeusoloissa ja millaista elämä poikkeusajan Suomessa on sinulle juuri nyt?

Tiistaina 12.5. ja 26.5. klo 12-13.30

  • Mitä ajatuksia ja tunteita sosiaalinen eristäytyminen sinussa herättää?
  • Miten arki on muuttunut?
  • Millaista on yhdistää kotiarki ja etätyö?
  • Oletko huolissasi jostakin?
  • Mikä saa sinut luottavaiseksi?

Keskustelun tavoitteena on syventää ymmärrystä siitä, millaista on elää poikkeusajan Suomessa juuri nyt. Haluamme myös nostaa naisten äänen esille ja kuulla, miten naisten rooli on mahdollisesti muuttunut poikkeusajan myötä.

Hyödynnämme tilaisuudessa Erätauko – dialogimenetelmää, jossa keskustelu on tasa-arvoista ja jokainen puhuu oman kokemuksensa kautta. Dialogi pyrkii ymmärryksen lisäämiseen ja syventämiseen annetusta aiheesta. Keskustelu toteutetaan Microsoft Teams -videoalustalla. Kutsumme keskusteluun kaikki naiset (jokaisen itsemäärittelyä kunnioittaen). Sinut, joka haluat jakaa ajatuksiasi ja ymmärtää aihetta paremmin, mutta erityisesti sinut, joka et normaalisti tämän kaltaisiin keskusteluihin osallistu. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi! Keskusteluun mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään dialogin edeltävänä päivänä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN!


Keskustelu on osa Poikkeusajan dialogeja, jolloin samana päivänä järjestetään ympäri Suomen suuri määrä keskusteluja elämästä poikkeusajan Suomessa.

Keskustelu on luottamuksellinen, mutta keskustelujen yhteenvetoja kootaan kaikkien hyödynnettäväksi osoitteeseen www.eratauko.fi, lisäksi Valtionvarainministeriö välittää yhteenvedon valtion ja kuntien hallinnolle. Kokonaisuutta koordinoi DialogiAkatemia, Erätauko-säätiö ja Valtiovarainministeriö.