fbpx

Häirintä ei ole harmitonta! -koulutus

Häirintä ei ole harmitonta! -koulutus | ke 1.3.2023 klo 14.30–16.30 | verkossa


Mistä häirinnässä oikeastaan on kyse? Miksi siihen on monesti niin vaikeaa puuttua? Miten häirintä voi ilmetä? Minkälaisten asenteiden ja ajatusrakenteiden tulisi muuttua, jotta häirintä saadaan loppumaan?

Häirintä on huolestuttavan yleinen ja vakava ongelma, jonka edessä monet kokevat voimattomuutta ja neuvottomuutta. Häirintää ei aina tunnisteta tai sen vakavuutta vähätellään.

Häirintä ei ole harmitonta -koulutus kertoo käytännön esimerkkien avulla, mitä häirintä on ja millaisia seurauksia sillä voi olla esimerkiksi turvallisuuden tunteen, mielen hyvinvoinnin tai demokratian toteutumisen kannalta. Koulutus lisää ymmärrystä häirinnän monista muodoista ja seurauksista ja antaa vinkkejä häirintään puuttumiseen.

Koulutus on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille. Koulutus antaa ohjeita myös eri alojen vastuu- ja johtotehtävissä työskenteleville.

Koulutus on maksuton. Tilaisuudessa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Koulutus järjestetään Naisjärjestöjen Keskusliiton ja Naistenkartanon yhteistyönä. #TasaArvoTeot

Ohjelma

Tutustu ohjelmaan

14.30 Tilaisuuden avaus: Naisjärjestöjen Keskusliiton kehittämispäällikkö Nina Kaipio ja Naistenkartanon toiminnanjohtaja Anna Vuorio

Koulutus: Kouluttajina toimivat Naistenkartanon toiminnanjohtaja Anna Vuorio ja Naistenkartanon verkkotyön koordinaattori Veera Heinonen

Koulutus sisältää myös anonyymin osallistavan osuuden.

16.30 Tilaisuus päättyy

Materiaalit

Katso Naistenkartanon toiminnanjohtajan Anna Vuorion haastattelu digitaalisesta väkivallasta Ylen Aamussa.

Häirintä ei ole harmitonta -koulutuksen diaesitys