fbpx

Häpeä ja kehollisuus

Webinaari: Häpeä ja kehollisuus

To 28.4. klo 17.30-19

Mistä häpeän tunne kumpuaa? Miten omaan kehoon voi oppia suhtautumaan itsemyötätuntoisesti? Miten päästää irti vertailusta ja oppia hyväksymään itsensä?

Häpeä on universaali tunne, joka koskettaa meitä kaikkia, halusimme tai emme. Usein se pinnan alla myös ohjailee ajatuksia, reaktioitamme ja toimintaamme, usein ihan huomaamattamme. Onneksi omaa häpeänsietokykyä voi myös kasvattaa ja sen kanssa voi oppia tulemaan toimeen.

Valitettavan usein häpeän tunteet liittyvät myös omaan ulkonäköömme. Saatamme verrata itseämme muihin ja tuntea häpeää ja riittämättömyyttä, kun kehomme ei täytä epärealistisia odotuksiamme. Kun mediassa näkee lähinnä muokattuja tai filtteröityjä kuvia käsitys siitä, mikä on “tavallinen” keho vääristyy helposti.

Webinaarissa käsitellään naisen kehoon liittyvää häpeää sekä yleisesti että vammaisen naisen näkökulmasta. Samalla saat myös muutamia käytännön harjoituksia, jotka lisäävät armollisuutta, hyväksyntää ja lempeyttä itseä ja omaa kehoa kohtaan.

Puhujina Riikka Seppälä, Brené Brownin opeissa sertifioitunut Dare to Lead -fasilitaattori & valmentaja sekä Pirkko Justander, Rusetti ry:n hallituksen sihteeri.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Vammaisten naisten valtakunnallinen yhdistys, Rusetti ry:n kanssa.

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Ei ennakkoilmoittautumista. Tallenne jää katsottavaksi Facebook-sivullemme sekä YouTubeen.

HUOM! Sairaustapauksen vuoksi webinaarin toisen puhujan tilalle tuli Naistenkartanon toiminnanjohtaja Anna Vuorio.

Webinaarin tallenne