fbpx

Lehdistötiedote 01/2018: Mitä unet kertovat itsestä?

Tiedote. Julkaistu 25.1.2018

Naistenkartano ry

Uni on ihmisessä oleva tietäjä, joka muistaa, kuka hän sisimmässään on. Unet ovat tie todelliseen itseen. Kun ymmärtää uniaan, ymmärtää aidointa itseään.

Unet ovat ehtymätön inspiraation lähde ja pitävät sisällään valtavaa potentiaalia-  tietoa, jota päiväminä ei aina tavoita.  Päivätietoisuudessa ihminen usein pakenee itseään ja totuutta tuhansin väistöliikkein, mutta uni, tuo sielun uskollinen vahtikoira, kertoo aina totuuden. Unien tärkein tehtävä on opastaa ihminen olemaan se, mikä hän on. Olemme onnellisia ja eheitä vain, kun elämme omana itsenämme omannäköistä elämää.

Meillä kaikilla on kaikki tieto sisimmässämme, ja kuuntelemalla sisäistä ohjausta ja olemalla sille kuuliaisia löydämme itsellemme oikeat vastaukset. Silloin emme ole toisten mielipiteiden tai maailman tuulien heiluteltavissa, vaan osaamme kääntyä kysymään neuvoa siltä ainoalta, joka tietää, eli omalta sisimmältä.

Uni, kuten kaikki viisaat mestarit, puhuu symbolein ja vertauskuvin. Tehtäväksemme jää opetella symbolikieli ja siirtää unen viisaudet ja opetukset arkielämän käytäntöihin.

Luennolla kerron, miten omia uniaan voi oppia ymmärtämään ja käyttämään apuna sisäisessä kasvussa. Puhun myös valmistautumisesta hyvään uneen ja unien näkemiseen.

Anne Lindholm-Kärki         

Luennon järjestävä Naistenkartano ry on riippumaton valtakunnallinen kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on ehkäistä naisten varhaisvaiheen riippuvuuksia, tukea arkipäivän elämänhallintaa sekä vaikuttaa naisille tuotettavien päihdepalvelujen laatuun tiedottamalla, kouluttamalla ja tekemällä vaikuttamistyötä. Yhdistys toimii Veikkauksen tuella. Yhdistys vastaa Suomessa toteuttavasta naisille suunnatusta NOVAT-vertaisryhmätoiminnasta sekä järjestää luentotilaisuuksia.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Naistenkartano ry, puh.045-1385110, info@naistenkartano.com, www.naistenkartano.com