fbpx

Nainen, miten Suomella menee?

Kutsu Erätauko – viikon dialogiin maanantaina 2.12. klo 17.00

Millaista on olla nainen Suomessa? Mikä on hyvin, mikä huonosti? Millaisia ovat ihmisten omat kokemukset? Dialogin tavoitteena on syventää ymmärrystä siitä, millaista on olla nainen nyky-Suomessa. Toteutuuko tasa-arvo? Jos ei, miksi ei?

Kutsumme sinut mukaan Erätauko – dialogitilaisuuteen, jonka aiheena on naiseus nyky-Suomessa. Kutsumme paikalle kaikenlaisia naiseksi itsensä identifioivia ihmisiä: erityisesti sinut, joka koet, että sinulla on sanottavaa aiheeseen liittyen ja haluat ymmärtää aihetta syvemmin – sekä sinut, jolle yhteiskunnallisista asioista keskustelu tai vaikuttaminen ei ole ihan arkipäivää. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi!

Tilaisuus järjestetään maanantaina 2.12. kansallisella Erätauko – viikolla klo 16.30 – 19.00 Niceheartsin toimistolla Tikkurilassa, os. Lummetie 2 b A, 01300 Vantaa, 4.krs. Tila on esteetön. Noudatamme kaikissa tilaisuuksissa turvallisen tilan sääntöjä. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Nicehearts ry:n ja Naistenkartano ry:n kanssa. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla ja itse dialogi alkaa tasan klo 17.00 ja päättyy klo 19.00 mennessä.

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 15 keskustelijaa. Dialogi käydään pienryhmässä fasilitaattorin johdolla. Tilaisuus on luottamuksellinen mutta keskustelun oivalluksista tehdään yhteenveto, joka julkaistaan myöhemmin järjestäjien verkkosivuilla.

Ilmoittaudu mukaan pe 29.11. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa!

Annina Laaksonen
Toiminnanjohtaja
Naistenkartano ry
040 726 7450
annina.laaksonen@naistenkartano.com

Johanna Sjöholm
Toiminnanjohtaja
Nicehearts ry
044 367 9245
johanna.sjoholm@nicehearts.com
www.nicehearts.com

Dialogi on rakentava ja tasavertainen tapa keskustella, jossa tähdätään toisten ymmärtämiseen, mutta ei yksimielisyyteen. Parhaimmillaan dialogissa syntyy ennalta-arvaamattomia oivalluksia ja uutta ajattelua.

Dialogissa luodaan luottamuksellinen ilmapiiri ja syvennetään ymmärrystä aiheesta kuin aiheesta. Dialogin avulla voidaan tuoda eri lähtökohdista tulevia ihmisiä tasavertaiseen kohtaamiseen. Dialogi soveltuu osaksi valmistelua tai ennen ratkaisujen kehittämistä ja päätöksentekoa. Lue lisää: www.eratauko.fi.