fbpx

Uusi viestintäassistenttimme Siiri esittäytyy

Naistenkartanon uusi viestintäassistentti esittäytyy

Siiri Jokikota

Moi! Olen Siiri, Naistenkartanon tuore viestintäassistentti. Olen koulutukseltani ohjaustoiminnan artenomi (AMK) ja viime vuodet olen työskennellyt ikäihmisten ohjaajana. Vapaa-ajallani viihdyn perheen kanssa, ja pieni tyttäreni pitää huolen, että tylsää päivää ei ole! Perhe sekä musiikkiharrastukset auttavat pysähtymään silloinkin, kun maailman tapahtumat luovat ympärille epävarmuutta.

Naistenkartanolle päädyin onnellisen sattuman kautta. Sain hiljattain ADHD-diagnoosin, joka auttoi näkemään itseni ja maailman uusin silmin. Tunnistamaton ADHD oli kuitenkin aiheuttanut uupumisen ja sen myötä tarpeen työskennellä tehtävässä ja ympäristössä, jossa keskittyminen ja kuormituksen säätely olisi helpompaa. Kuulin Naistenkartanon Paikka auki -rekrystä, jonka kautta sain mahdollisuuden päästä työskentelemään viestinnän assistenttina kotitoimistolta käsin.

Naistenkartanon arvoihin oli helppo samaistua. Jokainen nainen on erityinen, tarpeineen ja ominaisuuksineen, ja tätä viestiä haluan olla omalta osaltani vahvistamassa. Tänä vuonna Naistenkartanolle pyörähtää juhlavat 100 vuotta täyteen, ja saan olla järjestämässä juhlakampanjaa sen kunniaksi. Osallistun monipuolisesti myös muun sisällön tuottamiseen, joten nähdään meidän somekanavilla!


Siiri Jokikota

Viestintäassistentti
050 552 9733
siiri.jokikota@naistenkartano.com