fbpx

Webinaari: Hyvä, paha naisen aggressio

Maksuton webinaari | ke 25.10. klo 18-19.30

Hyvä, paha naisen aggressio

Monilla naisilla on pulmia aggressiotunteidensa kanssa. Niihin liittyy vaikeus tunnistaa omia tarpeita ja ilmaista niitä jämäkästi mutta rakentavasti – niinpä nainen huomaa toistuvasti myötäilevänsä toisia ja ohittavansa itsensä – tai sitten tunteiden purskahtelevan esiin hallitsemattomasti. Omien tarpeiden ja tunteiden ilmaisu saattaa johtaa syvään häpeän ja epäonnistumisen kokemukseen.

Suhde omaan aggressioosi on tärkeä, sillä se on myös omaa voimaasi! Tervetuloa webinaariin pohtimaan naisen aggressiota ja omaa itseäsi.

Kuvaaja: Antti Rintala

Puhujasta

Heli Pruuki on TT, perhepsykoterapeutti sekä pari- ja seksuaaliterapeutti. Hän on tietokirjailija, joka on kirjoittanut useita tietokirjoja liittyen perheen suhteisiin ja hankaliin tunteisiin. Heli on myös ison perheen äiti ja kirjoittanut kirjoja myös lapsille.

Lisätietoja

  • Aika: ke 25.10. klo 18-19.30
  • Paikka: Zoom

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen NNKY liiton kanssa. NNKY, Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys (YWCA) on kansainvälinen, ekumeeninen ja monikulttuurinen naisten ja tyttöjen liike, joka toimii yli 100 maassa. Suomeen vuonna 1896 perustettu NNKY on yksi maamme vanhimmista naisjärjestöistä. Rakennamme yhdenvertaista, oikeudenmukaista ja välittävää yhteiskuntaa, jossa kaikkien on turvallista elää ja toimia.

 

Tallenne

Huom! Tallenne on katsottavissa vuoden 2023 loppuun asti